Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Palet

Palet
0
265

Similar threads

CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Tank Palet Fabrikası'nın özelleştirme süreciyle ilgili kendisini palavra söylemek suçlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, "Onun gizlediği tüm gerçekleri halkımla paylaşmaya devam edeceğim" sözleriyle karşılık verdi.   CHP Genel Lideri Kemal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Sözcü'den Erdoğan Süzer'in haberine nazaran, Cumhurbaşkanı kararıyla özelleştirilmesine karar verilen Sakarya'daki Tank Palet Fabrikası Ulusal Savunma Bakanlığı (MSB) Askeri Fabrika ve Tersane İşletme Anonim Şirketi'ne (ASFAT A.Ş) resmen devredildi. Evreyle birlikte fabrikanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Harb-İş Sendikası’nın Sakarya Arifiye’deki Tank Palet Fabrikası'nın özelleştirilmesine karşı Danıştay’a açtığı yürütmeyi durdurma ve iptal istemi Danıştay 13. Dairesi tarafından reddedilmişti. Bu karara itiraz edilmesi üzerine dosya, Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu gündemine gelmişti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Danıştay İdari Dava Daireleri Genel Kurulu, Sakarya Arifiye’deki Tank Palet Fabrikası’nın özelleştirilmesine ilişkin “yürütmeyi durdurma” talebinin reddedilmesine yapılan itirazı, 3 oy farkla yerinde görmedi. İstem 6’ya karşı 9 oyla reddedildi. Davanın esastan görülmesine devam edilecek. SAVCI...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Tank palet fabrikasını Katar'a vermekten vazgeç, 1 ay içinde 50 milyon doları ben bulmazsam siyaseti bırakacağım, dedim. Artık süreyi kısaltıyorum. Zira yurt dışında önemli bir servet sahibi olan birisi telefon etti. Dedi ki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
858,497Konular
982,562Mesajlar
30,305Kullanıcılar
Addl08Son üye
Üst Alt