Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

palıt fx5500 256mb agp 8x driver

palıt fx5500 256mb agp 8x driver
0
122

Similar threads

Arkadaşlar, bende nvidia fx5500 agp ekran kartı var yeni sürüm driverı nvidia web sitesinden indirdim ve kurdum fakat tüm ekranımdaki herşey büyüdü ve bozuldu sebebi nedir ? 2004 model ve şimdilik bana yeten bir ekran kartını oc yapma ve yeni driver ile güncelleme şansım yokmu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
agp
agp 8x yuvasına sahip anakart ekran kartı bunu desdekliyomuş bilgisayarımda böyle bişi olup olmadığına nerden bakabilirim asus p5vd2mx
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Arkadaşımın Maddi Durumu Kötü Olduğu İçin Bilgisayarında Hiç Oyun Oynayamıyor Ve İnanin Bu Durum Benide Etkiliyor 11 Sene Dile Kolay 11 Senelik Arkadaşım Lafı Fazla Uzatmak İstemiyorum Arkadasım Wc e Gittiginde Hemen Flash'ı Cıkararak CPUZ Den Ekran Kartı Modeli Vs Herşeye Baktım AGP...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Arkadaşımın Maddi Durumu Kötü Olduğu İçin Bilgisayarında Hiç Oyun Oynayamıyor Ve İnanin Bu Durum Benide Etkiliyor 11 Sene Dile Kolay 11 Senelik Arkadaşım Lafı Fazla Uzatmak İstemiyorum Arkadasım Wc e Gittiginde Hemen Flash'ı Cıkararak CPUZ Den Ekran Kartı Modeli Vs Herşeye Baktım AGP...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Arkadaslar merhabalar VGA driver lazım Nia fx5500 a uygun Oyun oynayamıyorum driveri bulamadım dowland sitesi verebilecek varmı
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,505Konular
982,809Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt