iltasyazilim
FD Üye
Pancar Meze Tarifi İçin Malzemeler
*2 orta boy pancar
*2 diş sarımsak
*2 adet kornişon turşu
*Yoğurt
*Mayonez
Süslemek İçin;
*Dereotu, fesleğen vs
Pancar Meze Tarifi Yapılışı Rengiyle iştahınızı açacak ve sofralarınıza güzel bir ara atıştırmalık olucaktır Öncelikle pancarlarımızı kabuklarını soyuyoruz Ortadan 4 e bölüp tenceremize koyuyoruz Üzerine gelecek şekilde su ekleyip ocağa koyuyoruz Yaklaşık 15 dk kaynadıktan sonra suyunu süzüp soğumaya bırakıyoruz Soğuduktan sonra ister rendeleyebilirsiniz, isterseniz rondodan geçirebilirsiniz Benim küçük el rondom vardı Onunla geçirdim, ardından üzerine turşuyu ve sarımsağı ekleyip yoğurt ve mayonezle karıştırdım tuza gerek yok turşu da yeterli şekilde tuz var Daha sonra servis ediniz
*2 orta boy pancar
*2 diş sarımsak
*2 adet kornişon turşu
*Yoğurt
*Mayonez
Süslemek İçin;
*Dereotu, fesleğen vs
Pancar Meze Tarifi Yapılışı Rengiyle iştahınızı açacak ve sofralarınıza güzel bir ara atıştırmalık olucaktır Öncelikle pancarlarımızı kabuklarını soyuyoruz Ortadan 4 e bölüp tenceremize koyuyoruz Üzerine gelecek şekilde su ekleyip ocağa koyuyoruz Yaklaşık 15 dk kaynadıktan sonra suyunu süzüp soğumaya bırakıyoruz Soğuduktan sonra ister rendeleyebilirsiniz, isterseniz rondodan geçirebilirsiniz Benim küçük el rondom vardı Onunla geçirdim, ardından üzerine turşuyu ve sarımsağı ekleyip yoğurt ve mayonezle karıştırdım tuza gerek yok turşu da yeterli şekilde tuz var Daha sonra servis ediniz