iltasyazilim
FD Üye
Pancar Turşusu
Malzemeler: 1 Kilogram Pancar 4 Diş Sarımsak 2 Çay Bardağı Sirke 1 Çorba kaşığı Toz Şeker 1 Tatlı kaşığı Tuz Yeteri kadar Su Yapılışı:
Pancarları düdüklü tencereye alın Üzerine 1 çay bardağı sirkeyi, toz şekeri ve tuzu ekleyin İki diş sarımsağı da koyup biraz su ilave ederek yarım saat pişirin
Daha sonra kabuklarını soyup doğrayın
Pancarları bir kavonoza alın Üzerine kalan bir çay bardağı sirkeyi ve sarımsakları koyun Haşlama suyunu da üzerine ilave ederek kapağını kapatın
1 hafta sonra turşunuz yenmeye hazır olacak
Malzemeler: 1 Kilogram Pancar 4 Diş Sarımsak 2 Çay Bardağı Sirke 1 Çorba kaşığı Toz Şeker 1 Tatlı kaşığı Tuz Yeteri kadar Su Yapılışı:
Pancarları düdüklü tencereye alın Üzerine 1 çay bardağı sirkeyi, toz şekeri ve tuzu ekleyin İki diş sarımsağı da koyup biraz su ilave ederek yarım saat pişirin
Daha sonra kabuklarını soyup doğrayın
Pancarları bir kavonoza alın Üzerine kalan bir çay bardağı sirkeyi ve sarımsakları koyun Haşlama suyunu da üzerine ilave ederek kapağını kapatın
1 hafta sonra turşunuz yenmeye hazır olacak