Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Pancarlı Truff

Pancarlı Truff

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Pancarlı Truff Tarifi İçin Malzemeler

*2 tane orta boy pancar
*1 su bardağı toz şeker
*1 paket petibör bisküvi
*1 portakal
*1 çay bardağı iri dövülmüş ceviz
*Hindistan cevizi

Pancarlı Truff Tarifi Yapılışı Sizlere herkesin beğendiği ve çok pratik bir tarif vermek istiyorum Pancar tadını hiç almıyorsunuz Görenler ve tadanlar içinde pancar olduğunu anlamıyorlar Kahve yanına tavsiye ederim
İlk olarak pancarları haşlıyoruz Kabuklarını soyup rendeliyoruz 1 su bardağı şeker ile pancarı suyu çekene kadar pişiriyoruz Ocağın altını kapattıktan sonra cevizleri ekliyoruz 1 portakalın kabuğunu rendeleyip onu da ilave ediyoruz Portakalın suyunu da sıkıp onu da ekliyoruz Bisküvileri rondadan geçirip hazırladığımız malzemelere ilave ediyoruz ve yoğuruyoruz Ben 1 paket bisküvi kullandım Kıvamına göre siz arttırıp azaltabilirsiniz Top haline getirip Hindistan cevizine buluyoruz Oda sıcaklığına geldiğinde buzdolabına koyup servis edin Afiyet olsun

Similar threads

Pancarlı Truff Tarifi İçin Malzemeler *2 tane orta boy pancar *1 su bardağı toz şeker *1 paket petibör bisküvi *1 portakal *1 nehir bardağı kocaman dövülmüş ceviz *Hindistan cevizi Pancarlı Truff Tarifi Yapılışı Sizlere herkesin beğendiği ve çok pratik bir tanım vermek istiyorum Pancar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Bebeklere Pancarlı Püre Tarifi İçin Malzemeler *1 adet küçük boy pancar *1 adet küçük boy patates *1 tutam semizotu Bebeklere Pancarlı Püre Tarifi Yapılışı Pancarları ve patatesleri küp küp doğruyoruz 1 su bardağı suda önce pancarları haşlıyoruz 5 dk sonra patatesleri ekliyoruz 5 dk sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Rengiyle sofralarınıza şölen havası katacak oldukça lezzetli ve bir o kadar da faydalı pancarlı humus nasıl yapılır? İşte pancarlı humus tarifi... Pancarlı Humus İçin Gerekli Malzemeler 1 su bardağı haşlanmış nohut 1 adet ufak boy kırmızı pancar 1 yemek kaşığı tahin 1 diş sarımsak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Orjinal Pancarlı Humus Tarifi İçin Malzemeler *1 kg nohut (haşlanmış) *1 su bardağı tahin *1 yemek kaşığı limon tuzu *Tuz *Buz *Pancar Orjinal Pancarlı Humus Tarifi Yapılışı Not: Bildiğiniz üzere Humus arap mutfağına özgü bir mezedir Uzun yıllar Orta Doğu’da 5 yıldızlı otellerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Pancarlı Kinoa Salatası Tarifi İçin Malzemeler *1 su bardağı kinoa *2 su bardağı haşlanmış pancar suyu *5 adet kuru domates *2 sap taze soğan *Bir tutam maydanoz *Bir tutam dereotu Sosu için: *2 yemek kaşığı zeytinyağı *Yarım limon *1 çay kaşığı sumak *Kuru nane Üzeri için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt