Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pandemi dönemi oyuncu Wilma Elles’i uyurgezer yaptı! ‘Balkon kapısını yastıklarla kapatıyorum’

Pandemi dönemi oyuncu Wilma Elles’i uyurgezer yaptı! ‘Balkon kapısını yastıklarla kapatıyorum’
0
32

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
YMik4_1617098192_5931.jpg

34 yaşındaki sinema oyuncusu Wilma Elles'in eski hastalığı tekrardan nüksetti. Uyurgezerliği olan Elles, kendini korumak için konutta birtakım tedbirler aldığını söyledi.

Ünlü Alman oyuncu Wilma Elles, salgın koronavirüs hastalığı nedeniyle eski hastalığının tekrar nüksettiğini belirtti. Hoşluk merkezinin açılışında konuşma yapan Elles, "Daha evvel gerilime girdiğimde ve korktuğumda geceleri bende uyurgezerlik olurdu.'' sözlerini kullanınca gazetecilerin "Bu hastalık sizde nasıl başladı?" sorusuna şu halde karşılık verdi:

"Çalışmadığım vakit meskende gerilime giriyorum. Konutu görmeniz lazım. Balkonun kapısını yastıklarla kapatıyorum. Çocuklarla tıpkı odada yatıyorum, onlar tutuyor beni. Bazen meskendeki kameradan kendimi izliyorum. Başıma bir şey gelmesinden de korkar oldum. Bilhassa korona artınca daha çok korkuyorum." diye konuştu.

858,496Konular
981,829Mesajlar
29,875Kullanıcılar
Aksu001Son üye
Üst Alt