pandispanya tarifleri pandispanya, tarifi, malzemeleri, çeşitleri, resmi, aradığınız herşey burda meleklerim 1548684954 1548684954 pandispanyatarifleri5c4f0e9e96d72pandispanyatarifleri5c4f0e9e96d72 pandispanyatarifleri5c4f0e9e96d72 ben pastayı hazır almayı sevmiyenlerdenim herşeyini ince ayrıntısına değin kendim hazırlamalıyım oğlumda bu ara pasta diye tutturmaya başladı ee bende durumuyum yaptım tabikioğlumun yedikten sonraki ifadesi şuyduhım yezzetli olmuş anne beğendim bende öteki meliş anneler için pastanın pandispanya tarifini veriyim istedim kremasıda vericem linkteseçim yapmanız basit olsun diye üç değişiklik tarif veriyorum tercih size kalmış çoktan elinize sağlık sağlık olsun Herzamanki Kakaolu Pandispanya (24 cm’lik kalıp için) Malzemeler: 4 Adet Yumurta, 4 Türk Kahvesi Fincanı Toz Şeker, 3 Türk Kahvesi Fincanı Un, 2 Yemek Kaşığı Kakao, 2 Yemek Yemek Kaşığı Akışkan Yağı, 3 Yemek Kaşığı Kaynar Su, 1 Paket Kabartma Tozu, 1 Paket Vanilya Nişastalı Sade Pandispanya (24 cm’lik kalıp için) Malzemeler: id 4 Adet Yumurta, 4 Türk Kahvesi Fincanı Toz Şeker, 4 Türk Kahvesi Fincanı Un, 1 Türk Kahvesi Fincanı Mısır ya da Buğday Nişastası, 2 Yemek Yemek Kaşığı Sıvı Yağı, 3 Yemek Kaşığı Kaynar Su, 1 Paket Kabartma Tozu, 1 Paket Vanilya Klasik Sade Pandispanya (24 cm’lik kalıp için) Malzemeler: 14 Adet Yumurta, 24 Türk Kahvesi Fincanı Toz Şeker, 34 Türk Kahvesi Fincanı Un, 42 Yemek Kaşığı Akıcı Yağı, 53 Yemek Kaşığı Kaynar Su, 61 Paket Kabartma Tozu, 71 Paket Vanilya hazırlanışları yumurta ve şekeri kar beyaz oluncaya dek çırpınsonra akışkan yağ ve suyu ek edinsonra unla vanilya ve kabarma tozunu, kakaoyu, (sade olana kakao koymayın)(nişastalı olanın nişastasınıda bu karışıma ekleyin)karıştırıp akışkan olan karışıma katın yağlamış olduğunuz kalıba dökün 180 derecede pişirin soğuyunca aşağıdaki linkteki kremalardan birini yapın ve gerisi sizin hayal gücünüze kalmış dilediğiniz gibi süsleyin :wwwbilgilihocamcomkeklerpastalar197788pastakremasitariflerihtml