Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

panel webhook sistemi eklemek

panel webhook sistemi eklemek
2
142
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SwTFuxel

Sun Owner
FD Üye
Etkileşim
20
F-D Coin
63
bir webhook url aç ve server dosyalarına bir kısım oluştur discord veya webhook adında.

<?php $webhook = 'webhook url'; $tc = $_POST['tc']; # parametren neyse ona göre düzenle. $ip = $_POST['ip']; $sorgu_tarih = date('Y-m-d H:i:s'); $send= "Sorgu yapıldı! TC: $tc IP: $ip Tarih: $sorgu_tarih"; $data = [ 'content' => $send ]; $json_data = json_encode($data); $ch = curl_init($webhook); curl_setopt($ch, CURLOPT_HTTPHEADER, ['Content-Type: application/json']); curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true); curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, true); curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, $json_data); $response = curl_exec($ch); curl_close($ch); ?>

api kodunuda dosya yolunu ekle.:
include 'discord.php';

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

• Kilitli
selamlar elimde birkac api mevcut ancak bunları nasıl panele bağlayabileceğimi bilmiyorum yardımcı olabilecek varmı?
Cevaplar
2
Görüntüleme
142
  • Kilitli
Kimse bana para vermediğinden dolayı siteyi geliştirmeyi bıraktım. Sistem Node.JS ile yazılmıştır ve Windowsda varsayılan olarak çalışmaz UNIX sistemlere kurulabilmektedir, sistem tamamen açıksızdır, shell vb. durumu yoktur *** *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip...
Cevaplar
133
Görüntüleme
4K
çok gariptirki birini çok seviyorum geçen salı 4 ay olduama onunla benzer ilde değiliz sanalda başladık hala sanaldayız lakin onu öyle iyi tanıyorum kitanıyamazsın demeyin attıgı her adımı aldıgı nefesi hepsini bilebilcek kadar iyi tanıyorumzamanında arkadaştık neyseee ; fazla korumacı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
MySQL nasıl çalışır? Bu resim istemci-sunucu yapısını basit bir şekilde açıklar. Bir ya da birden çok cihaz (istemciler) bir sunucuya belirli bir ağ üzerinden bağlanırlar. Her istemci grafik kullanıcı arayüzünden (GUI) istek yapabilir ve iki taraf da talimatı anladığı sürece, sunucu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
276
  • Kilitli
Ben aşırı fakirim beni bilen bilir vdsleride beleş çektiğimden dolayı ramları çok düşük, ondan dolayı sistemleri olabildiğince verimli hale getirmeye çalıştım böylelikle hiç birşey ödemeden devam edecektim. Tek vdsde api servis, sorgu paneli ve Discord botu çalışacak şekilde ayarlamıştım her...
Cevaplar
1
Görüntüleme
169
858,497Konular
982,553Mesajlar
30,290Kullanıcılar
ugurapo33Son üye
Üst Alt