Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Panel yayınlamak için bilgisayarı kullanma

Panel yayınlamak için bilgisayarı kullanma
11
212
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

stranger658

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
66
Aynı ağdaki ikinci bir bilgisayarı host olarak ayarlamaya çalıştım ama hiçbir türlü yapamadım. Statik IP aldım. Gelen bağlantı kurallarına 80 ve 443 ekledim, bağlantılara izin verdim ve tüm güvenlik duvarlarını kapattım. 80 ve 433 portlarını açtım, bilgisayarin IP'sine yönlendirdim. Port sorgulama sitelerinde 80 portunu sorgulayınca açık görünüyor ama IP'yi tarayıcıya girince bilgisayara bağlanamıyorum.

stranger658

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
66
Kendi bilgisayarından da portu açman gerekiyor yani karşılıklı olması gerekiyor ben yaptım telefondan bile giriyordum
Ekli dosyayı görüntüle 367

Bu şekilde açtım ama yine olmadı. Panel local networkte gayet iyi çalışıyor. Sadece public edemiyorum.

CyberRate

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
79

stranger658

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
66
udp ve tcp ikisinide açman gerekiyor 80 şeklinde, xampp vs kullanıyor musun ?
Xampp kullanıyorum ve sistem localhostta çalışıyor. Ektra olarak udp portlarını da açtım ama yine olmadı.

CyberRate

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
79
Xampp kullanıyorum ve sistem localhostta çalışıyor. Ektra olarak udp portlarını da açtım ama yine olmadı.
ipsorgu at chrome üzerinden o ip adresini chrome ye yapıştır hala girmiyorsa senlik bir sorun vardır çünkü kendi sitemi fiziki şekilde hostladığım dönemde yaptığın işlemlerin aynısını yaptım ve her hangi bir sorunla karşılaşmadım

stranger658

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
66
ipsorgu at chrome üzerinden o ip adresini chrome ye yapıştır hala girmiyorsa senlik bir sorun vardır çünkü kendi sitemi fiziki şekilde hostladığım dönemde yaptığın işlemlerin aynısını yaptım ve her hangi bir sorunla karşılaşmadım
Öyle yaptım ama olmamıştı. Sonra tekrar deneyeceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
858,505Konular
982,782Mesajlar
30,588Kullanıcılar
sdfsdfsdSon üye
Üst Alt