Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Panik Atak mısınız?

Panik Atak mısınız?
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Panik Hücum mısınız? Panik hamle en kısa ve öz tabiri ile ani olarak ortaya meydana çıkan endişe vesvese nöbetidir Bu üzüntü ve kaygı nöbeti kişinin vücudunda bir takım bedensel belirtilerle kendini gösterir, bu yüzden de birçok zaman kişide yoğun bir korku ve hastalık duygusu yaratır Bu yoğun nefret edilen şey duygusu içinde kişi, fazla fena birşey olacağını, onun için sonun geldiğini, öleceğini veya yürek krizi geçireceğini düşünür Haydi ne dek paniksiniz test edelim 1) Bedenimin herhangi bir yerinde anestezi ve karıncalanmalar oluyor a) Fazla pozitif? b) Kimi vakit? c)Nadiren? d) Hiçbir vakit? 2) Vücudumda sıcak ve alev basmaları oluyora) Fazla pozitif? b) Kimi vakit? c)Ara Sıra? d) Hiçbir zaman? 3) Bacaklarımda halsizlik ve titreşim oluyor a) Fazla artı? b) Kimi zaman? c)Ara Sıra? d) Hiçbir süre? 4) Fazla fena şeyler olacak korkusu taşıyorum a) Çok fazla? b) Kimi vakit? c)Arada Bir? d) Hiçbir vakit? 5) Dengemi kaybedeceğim korkusu taşıyorum a) Çok pozitif? b) Kimi süre? c)Nadiren? d) Hiçbir vakit? 6) Sinirliyimdir a) Fazla fazla? b) Kimi vakit? c)Ara Sıra? d) Hiçbir süre? 7) Kontrolümü kaybedeceğim korkusunu taşıyorum a) Çok fazla? b) Kimi süre? c)Ara Sıra? d) Hiçbir süre? 8 Midemde dispepsi ve hastalık oluyor a) Fazla pozitif? b) Kimi vakit? c)Ara Sıra? d) Hiçbir vakit? 9) Yüzüm kızarır a) Çok fazla? b) Kimi süre? c)Arada Bir? d) Hiçbir süre? 10) Ellerim ve ayaklarım terler a) Çok fazla? b) Kimi zaman? c)Ara Sıra? d) Hiçbir vakit? 11) Ölümden korkuyorum a) Çok artı? b) Kimi zaman? c)Nadiren? d) Hiçbir zaman? 12) Köprüde, sokakta, açık alanda, metroda? Yalnız kalmak istemem a) Fazla fazla? b) Kimi zaman? c)Arada Bir? d) Hiçbir vakit? 13) Gereksiz korkulara kapılırım a) Fazla pozitif? b) Kimi zaman? c)Arada Bir? d) Hiçbir vakit? 14) Nefesim daralıyor a) Çok pozitif? b) Kimi vakit? c)Nadiren? d) Hiçbir vakit? 15) Çocuklarım eve 15 dakika geç dönse endişelenirim a) Fazla fazla? b) Kimi süre? c)Arada Bir? d) Hiçbir zaman? 16) Evden çıkarsam başıma bir şey geleceğini düşünüyorum a) Çok artı? b) Kimi vakit? c)Ara Sıra? d) Hiçbir süre? 17) Bir gün sokakta yürürken fenalaşır ve destek bulamazsam diye endişeleniyorum a) Fazla artı? b) Kimi zaman? c)Nadiren? d) Hiçbir zaman? 1panikatakmisiniz5c4b6910909cdalt :cool: cool :cool: Dışarı çıkarken mutlaka yanımda biri bulunsun isterim a) Fazla pozitif? b) Kimi vakit? c)Arada Bir? d) Hiçbir zaman? 19) Bazen hiç sebep yokken kafama takılan yıkım senaryoları beni hayata küstürüyor a) Fazla artı? b) Kimi vakit? c)Nadiren? d) Hiçbir vakit? 20) Çıldırmaktan veya bedenimden ayrılmaktan korkuyorum a) Çok pozitif? b) Kimi zaman? c)Ara Sıra? d) Hiçbir süre?  

858,499Konular
982,572Mesajlar
30,319Kullanıcılar
Üst Alt