iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler
1 tatlı kaşığı toz jelatin
Yarım çay bardağı süt
15 su bardağı krema
3 yemek kaşığı toz şeker
1 paket vanilya
Hazırlanışı
Kolayca uygulanabilen tatlı tarifleri arasında üst sıralarda Küçük bir bardakta sütün üzerine jelatini ekleyip karıştırın ve 23 dakika bekleyin Sos tenceresinin içerisine krema ve toz şekeri alıp orta ateşte kaynamaya bırakın Küçük baloncuklar çıkmaya başlayınca jelatinli sütü yavaşça ekleyin Vanilya ilave edip karıştırın
Karışımı suyla ıslatılmış kalıplara paylaştırın Oda sıcaklığına geldiğinde üzerini örterek buzdolabına alın En az 23 saat bekletin
Tatlının kalıplardan rahat çıkması için, servisten önce içi sıcak su dolu bir kasenin içine yerleştirin Ters çevirip taze meyvelerle servis yapın
1 tatlı kaşığı toz jelatin
Yarım çay bardağı süt
15 su bardağı krema
3 yemek kaşığı toz şeker
1 paket vanilya
Hazırlanışı
Kolayca uygulanabilen tatlı tarifleri arasında üst sıralarda Küçük bir bardakta sütün üzerine jelatini ekleyip karıştırın ve 23 dakika bekleyin Sos tenceresinin içerisine krema ve toz şekeri alıp orta ateşte kaynamaya bırakın Küçük baloncuklar çıkmaya başlayınca jelatinli sütü yavaşça ekleyin Vanilya ilave edip karıştırın
Karışımı suyla ıslatılmış kalıplara paylaştırın Oda sıcaklığına geldiğinde üzerini örterek buzdolabına alın En az 23 saat bekletin
Tatlının kalıplardan rahat çıkması için, servisten önce içi sıcak su dolu bir kasenin içine yerleştirin Ters çevirip taze meyvelerle servis yapın