iltasyazilim
FD Üye
Panzer Corps serilerini sevenler için harika bir oyun daha sonunda piyasaya sürüldü Senaryosu ve grafikleri ile tamamen değiştirilen Panzer Corps karşımıza sıra tabanlı strateji oyunları arasında yer alıyor Oyun editörleri tarafından da oldukça yüksek puan alan ve beğenilen oyunlardan biri olan Panzer Corps bizden de tam not aldı
Bilgisayar ile arası iyi olan oyuncuların daha çok seveceği bu sürüm ile takipçilerine sunduğu bazı güzellikler var Bunlar; altıgenlerde hareket etme, birimlerin tecrübe, madalya, level atladıkça yeni özellik kazanması, görevi sağ tamamlayan birimlerin bir sonraki senaryoya aktarılması, decisive victory, marginal victory, defeat şeklinde her senaryonun farklı farklı sonları var ve tamamen sizin kararlarınız ile değişiyor
Minimum Sistem Gereksinimleri;
İşletim Sistemi: Windows XP
İşlemci: Intel Pentium email*protected GHz AMD Athlon XP 1500 +
Bellek Ram: 1 Gb
Hard Disk Space: 500 Mb boş alan
Video: 64 Mb @
Ses Kartı: DirectX Uyumlu
DirectX: 9
Klavye Fare
Önerilen Sistem Gereksinimleri;
İşletim Sistemi: Windows XP Windows Vista Windows 7
İşlemci: Intel Pentium email*protected GHz AMD Athlon XP 2200 +
Bellek Ram: 2 Gb
Video: 128 MB nVidia GeForce FX 5500 ATI Radeon 9500
Klavye Fare
İndirme Linki : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Oyunları yasal şekilde kullanmanızı tavsiye ederiz
Rep verecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Bilgisayar ile arası iyi olan oyuncuların daha çok seveceği bu sürüm ile takipçilerine sunduğu bazı güzellikler var Bunlar; altıgenlerde hareket etme, birimlerin tecrübe, madalya, level atladıkça yeni özellik kazanması, görevi sağ tamamlayan birimlerin bir sonraki senaryoya aktarılması, decisive victory, marginal victory, defeat şeklinde her senaryonun farklı farklı sonları var ve tamamen sizin kararlarınız ile değişiyor
Minimum Sistem Gereksinimleri;
İşletim Sistemi: Windows XP
İşlemci: Intel Pentium email*protected GHz AMD Athlon XP 1500 +
Bellek Ram: 1 Gb
Video: 64 Mb @
Klavye Fare
Önerilen Sistem Gereksinimleri;
İşletim Sistemi: Windows XP Windows Vista Windows 7
İşlemci: Intel Pentium email*protected GHz AMD Athlon XP 2200 +
Bellek Ram: 2 Gb
Video: 128 MB nVidia GeForce FX 5500 ATI Radeon 9500
Klavye Fare
İndirme Linki : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Oyunları yasal şekilde kullanmanızı tavsiye ederiz
Rep verecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler