Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

papatya falının hikayesi

papatya falının hikayesi
0
80

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
papatya falının hikayesi Günlerden birgün küçük bir tırtıl gözlerini hayata açmışDoğal içgüd ile hemencecik beslenmeye başlamışNe bulursa yemiş bir zaman sonradan yeterince büyüdüğünde kendine tehlikesiz bir yer bulup bir koza örmeye başlamış Bu kozanın içinde geçirdiği uzun sürenin sonunda rengarek kanatlı bir kelebek olup çıkmış Ufak kelebek uçabiliyor olmanın verdiği mutlulukla uçmaya başlamışDağlar tepeler sşmış ormanın her yerini dolaşmış derken vadiye gelmişRengarek çiçeklerin bulunduğu bir vadiye Etrafına baş döndürücü baş döndürücü bakarken vadinin değişik ucunda bir papatya görmüş aniden afallamış ne düşüneceğini ne yapacağını bilememişNe harikulade bir çiçek diye geçirmiş içinden, süre kaybetmeden yüzlerce renkli hoş kokulu çiçeğin üzerinden geçip doğru papatyanın yanına almış soluğu Merhaba papatya,sizi uzaktan gördüm ve yanınıza varmak istedim Nazlı papatya şöyle bir bakmış konuğuna Merhaba demiş Bende zaten yanlızlıktan sıkılmıştım zaten Ve konuşmaya başlamışlar Kelebek ona yaşam hikayesini nrede dünyaya geldiğini geçtiği ormanı tepeleri anlatmış Papatyada ona kendinden bahsetmiş Birbirlerinden aslında hoşlanmışlar Gece olunca beraber yıldızları ve alev böceklerinin danslarını seyretmişler Gündüz olunca kelebek kanatları ile papatyayı güneşin brülör ışınlarından korumuş Ufak kelebek papatyayı çok sevmişti öyle çok sevmişti oysa bir türlü onun yanından ayrılmamış, papatyanında onu sevip sevmediğini merak ediyormuş Fakat cesaret edipte bunu papatyaya söyleyememiş bir türlü, onu kırmaktan incitmekten kaybetmekten korkmuş Papatyada kelebeği fazla sevmiş, fakat bir türlü oda sevgisini söyleyememiş Duygularının karşılığı olmayacağından bu yüzden kelebeği kaybedeceğinden korkmuşBu Nedenle iki sevgili ast yana fakat sevgilerini paylaşmadan kesintisiz sohbet etmişler Böylece saatler saatleri kovalamış Günler geçipte kelebek artık zamanı kalmadığını gücünün tükendiğini anlayınca papatyaya dönmüş ve üzgünüm ama senden ayrılmam gerekecekdemiş Papatya buna bir anlam verememiş Niçindemiş Yahut yanımda mutsızmusun?Hayırdemiş kelebek Bilakis sen benim hayatıma anlam kattın fakat biz kelebeklerin ömrü sadece üç gündür Ve bende ömrümü tamamladım Bundan Böyle kelebeklerin hiç ölmediği bir yere gitmeliyimPapatya bu duruma çok üzülmüş Ama yapacak birşey yokmuş zaten kelebek artık hiç gücünün kalmadığını, daha pozitif tutunamayacağını ayrım ettiğinde son bir gayretle papatyaya Seni Seviyorum diyebilmiş ama Papatya donakalmış Sadece bendediyebilmiş kelebeğin arkasında Ardındanda gözyaşlarına boğulmuş içindenkeşke onun da beni sevdiğini bilseydim, keşke ona sevdiğimi söyleyebilseydimdiye geçirmiş Papatya sevdiğinin onu sevdiğini bilmeden geçirdiği günlerin acısına dayanamamış Bir zaman sonradan yaprakları önce solmuş, sonradan da dökülmeye başlamışHer düşen yaprakta papatya içinden seviyormuşdiye geçirmiş İşte o günden beri, bunu haberdar olan aşıklar, sevgililerine sormadıklarını defalarca papatyalara sormuşlar Seviyor mu? Sevmiyor mu? diye SEVDİĞİNİZE, SEVGİNİZİ SÖYLEMEKTE GEÇ KALMAYIN  

858,465Konular
981,138Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt