Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Papatyam Dizisinde Metin Akpınarın soylediği şarkının sozleri

Papatyam Dizisinde Metin Akpınarın soylediği şarkının sozleri
0
75

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Papatyam Dizisi Baharı bekleyen kumrular gibi şarkı sozu
Metin Akpınar Baharı Bekleyen Kumrular Gibi şarkısının sozu

Papatyam Dizisi yarın akşam yeni sezona merhaba diyecek Yeni Sezon fragmanında Metin Akpınar bence harika bir performans ile Baharı Bekleyen Kumrular Gibi isimli o guzel Turk Sanat Muziği parcasını seslendirdi

Baharı bekleyen kumrular gibi
Sende beni bekle sakın unutma
Ellerin havada gozlerin yolda
Bir tanrıyı bir de beni sakın unutma

Cınladın durdun kulaklarımda
Suzulen yaştın yanaklarımda
Bir şarkı oldun dudaklarımda
Senin ismini soyledimdurdum

Bende unutamam gecsede yıllar
Seviyorum seni dunyalar kadar
Dudaklarımda ismin gozumde yaşlar
Bir tanrıyı bir de beni sakın unutma

Similar threads

Baharı Bekleyen Kumrular Gibi Notaları Am Dm A# Gm C Am F Am Dm C A# C Am Dm F A# Gm C Am F Am Dm C A# C Am Dm A# Gm Baharı bekleyen kumrular gibi C Am Sende beni bekle sakın unutma F Dm Ellerin havada gozlerin yolda C A# C Am Bir tanrıyı birde beni sakın unutma Dm A# Gm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Muck Dizisi 2bolum Papatya şarkı sozu 12 Ocak Muck dizisi papatya şarkısı Muck dizisinin 2bolumunde oğrenciler Teoman'ın Papatya şarkısını seslendirdiler Teoman Papatya şarkı sozu: Bizi tanıyan herkes bilir Senle ben eskiden beri Hic derdimiz olmadan buyumuştuk yanyana Hani cok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Sen Şarkı Soylediğin Zaman Şarkı Sozleri Sen Şarkı soylediğin zaman, Mevsimler değişir gibi kımıldardı icim Dudaklarında doğardı şafaklar ve guneşler Fecerdi gozlerimden oyle kizlar ki fecirden kadehlerde nağme icmişler en şarkı soylediğin zaman, Ne kadar gencti dunya ve ne guzeldi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Berkant Papatya Gibisin Şarkısı Sozleri Berkant Papatya Gibisin Şarkı Sozleri Papatya gibisin beyaz ve ince Eziliyor ruhum seni gorunce İsmin dudaklarımı yakıyor neden Nedir bu cektiğim senin elinden Yalvarırım sana gel uzme beni İnan bana cok seviyorum seni Gel kollarıma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Cıplak Gercek Dizisi 1 bolumde calan şarkı Cıplak Gercek dizisinde Hazalın soylediği şarkının sozleri Cıplak Gercek dizisinde Hazal'ın seslendirdiği şarkının sozleri; Gecer bedenimden acıtarak icime aldığım insanlar Dudaklarımdan renksizdi dunya Kimini bilmek icin optum, kimini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,496Konular
981,835Mesajlar
29,883Kullanıcılar
Ss42ssSon üye
Üst Alt