Papatyam Dizisinin Hoş Yıldızı Evleniyor Billur Yazgan evleniyor,Nişanlısı kim haberin devamı burada Kendisini ilk önce Kanal D'de yayınlanan Acemi Cadı dizisindeki kötü karakter Tuğçe ile tanımıştık,her ne dek kötü karakterde olsa da en sevilen karakterlerden birisiydison olarak :wwwbilgilihocamcomtvdizisi135140papatyamhtml dizisinde oynuyor ve orada da fazla beğenilmiş gibi gözüküyorpapatyamdizisininguzelyildizievleniyor5c4e7e3263c0calt Şimdilerde ise güzel oyuncu evlilik hazırlığı içerisindeHaberin devamını buradan okuyabilirsiniz kızlarpapatyamdizisininguzelyildizievleniyor5c4e7e3263c0calt 1548647981 1548647981 papatyamdizisininguzelyildizievleniyor5c4e7e32cd297papatyamdizisininguzelyildizievleniyor5c4e7e32cd297 papatyamdizisininguzelyildizievleniyor5c4e7e32cd297 ‘Papatyam’ın Özgesi Billur Yazgan “Nişanlımla 10 aydır beraberiz Bu kadar kısa sürede izaç kararı alanlara şaşırırdım Anladım ama, doğrusu seviyorsan, böyle oluyormuş diyor Star TV’de yayınlanan ‘Papatyam’ dizisinde aktivist ve deli dolu Özge karakterini canlandıran Billur Yazgan ailenin ortanca çocuğu, bir ablası üstelik erkek kardeşi var Demin üç yaşındayken evden ayrılan babasını yeniden hiç görmemiş Hayatındaki en etkin birey, onu tek başına büyüten annesi Özge karakteriyle alakası değil Tersine, onun yüzüne daima sakin bir gülüş hâkim Hatta İstanbul Üniversitesi Arap Dili ve Edebiyatı Bölümü’nü iki sene sonra bırakmasının nedenini de bu sakin mizaca bağlıyor: “Arapça, ticarette işime yarar, konsolosluklarda şansım olur diye düşündüm lakin okulda her gün siyasi bir olay vardı Bu tarz olaylardan çok uzaktım Bana kadar bir yer değildi fazla sıkıldım ve vazgeçtim diyor Okulu bırakır bırakmaz oyunculuk meselesine el atıyor Müjdat Gezen’de aldığı yedi aylık eğitimden sonradan, teklifler art arda gelmeye başlıyor Digitürk’ün ‘Sinek’ isimli gençlik kanalında sunduğu programla öncelikle ekranda görünüyor Peşinde birkaç dizide, minik rollerle oyunculuğa başlıyor Ama ilk önemli deneyimini 2006 yılında Kanal D’de yayınlanan ‘Acemi Cadı’yla yaşıyor Şu sıralar, her gün Metin Akpınar’ın aleyhinde ter dökmekle meşgul Onun olduğu sahnelerde zihnin yorulduğunu da itiraf ediyor Bundan şikâyetçi yok, hatta sırf kendini basmak için bir sonraki projesinin mutlaka dram olmasını istiyor ama şimdilik buna biraz süre var “Kriterlerim varŞu sıralar özel hayatıyla epey meşgul Önümüzdeki yıl nisan ayında evleneceğini açıklıyor: “Dizide ağabeyimi canlandıran Can Verel’in çocukluk arkadaşıyla evleniyorum 10 aydır beraberiz Bu dek kısa sürede izaç kararı alanlara şaşırırdım Anladım ancak, gerçekten seviyorsan, böyle oluyormuş İnşaat sektöründe çalışan nişanlısı oyunculuğa uzaktan biri “Ya bir öpüşme sahnesi bile istemezse? sorusunu şöyle cevaplıyor: “Şayet istemez Kim bilir? Her seferinde ona bu işin ayrıntılarını anlatmaya çalışıyorum Kriterlerim var Amacı sadece dikkat çekmek olan işleri sevmiyorum Bu şekilde reddettiğim çoğu dizi ve sinema filmi teklifi oldu' alıntı: Dizifilm