Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Papaz süper bişi :D

Papaz süper bişi :D
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Papaz süper bişi :D Papaz, ölmek üzere olan adamın üstüne eğilerek: Ölmeden önce şeytanı ve onun kötülüklerini lanetleder Ama adamdan ses çıkmaz Papaz gene: Ölmeden önce şeytanı ve onun kötülüklerini lanetleder demesine lakin adamdan yine ses çıkmaz Papaz ayrıntılarıyla sinirlenir: Neden şeytanı ve kötülüklerini lanetlemiyorsun be adam?Adam yanıtlar: NEREYE GİDECEĞİMİ BİLMEDEN KİMSE HAKKINDA YORUM GERÇEKLEŞTIRMEK İSTEMİYORUM! 1549157978 1549157978 papazsuperbisid5c56465f11d3fpapazsuperbisid5c56465f11d3f http:wwwforumselcukcomsmileyssmiley36gif 1549157978 1549157978 papazsuperbisid5c56465f11d3fpapazsuperbisid5c56465f11d3f http:wwwforumselcukcomsmileyssmiley36gif  

Similar threads

A Astyanax Hileleri: dokunulmazlık: oyun açıldığında yazıları enter ile geçin, dev pembe astyanax yazısı gelince yukarı yukarı yukarı yukarı aşağı sol sağ yukarı ve enter'e basın bölüm seçme: oyun açıldığında yazıları enter ile geçin, dev pembe astyanax yazısı gelince yukarı aşağı sol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
İstediğiniz bütün nickler bir arada dön meleğim sensizlik dünde kalsın dön meleğim sensizlik dünde kalsın sözleri şarkı sözleri şarkı sözü melegim kalsin sarki sözü Nasıl bir nick arıyorsunuz şekilli karizmatik mi manalı güzel sözlü nicklermi yoksa romantik duygusalmı hiç boşuna diğer yerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
dev nick arşivi +°+ DünYaDa Hiç KimSeYe GüVenMe CünKi BeYaZ GüLüN BiLe GöLGeSi SiYahTir °+° (h) BeLaLiYim BeLaLi Bu GöNüL SaNa SeVDaLi EgeR SaNa BirSeY oLuRSa YaKaRim Bu DünYaYi (h) (%) SeNi SeVeRim, SeNi SeVeNide SeVeRim, SeNi BeNiM Değin SeVeNiDe KuRsUnA DiZeRim (%) (l) SaNa GüLüM DeSeM...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Benim en çok zorlandığım Tomb Raider serisi angel of darkness (daha bitiremedim bile) çok takılmıştım bu oyunda en kısa zamanda kurup tekrardan bitiricem büyük bi tomb raider fanatiğiyimdir ayrıca şimdi sizlere angel of darkness hakkında bazı paylaşımlar yapıcam Takıldığınız başka bir tomb...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Selamun Aleykum kardeşlerim Din nedir? Din kesin yargılara dayanan ahlak prensipleri ve bunların uygulanmasıdır Mümin:sözünde duran demektirMüslümanlığın şartlarına,dinin öğrettiğine tam manası ile uyan demektir Müslüman:Allah’a teslim olmaya söz veren demektir Savaşta teslim olan kişi ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt