iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
3 çorba kaşığı margarin
600 gr kuşbaşı dana eti
200 gr arpacık soğan
2 diş sarımsak
1 çorba kaşığı sirke
1 su bardağı et suyu
12 çay kaşığı tuz
taze çekilmiş karabiber
HAZIRLANIŞI
Margarini bir tavada eritin Yağ kızınca etleri ilave edip, sık sık karıştırarak hafif renk alıncaya kadar pişirin
Soğan ve sarmısağı katıp, soğanların dışı iyice pembeleşinceye kadar arasıra karıştırarak pişirin Sirkeyi, et suyunu, tuzu ve biberi ilave edip, et ve soğanlar yumuşayıncaya kadar yaklaşık 2025 dakika pişirin
Papaz yahnisini önceden ısıtılmış tabaklara aktarıp, sıcak olarak servis yapın
3 çorba kaşığı margarin
600 gr kuşbaşı dana eti
200 gr arpacık soğan
2 diş sarımsak
1 çorba kaşığı sirke
1 su bardağı et suyu
12 çay kaşığı tuz
taze çekilmiş karabiber
HAZIRLANIŞI
Margarini bir tavada eritin Yağ kızınca etleri ilave edip, sık sık karıştırarak hafif renk alıncaya kadar pişirin
Soğan ve sarmısağı katıp, soğanların dışı iyice pembeleşinceye kadar arasıra karıştırarak pişirin Sirkeyi, et suyunu, tuzu ve biberi ilave edip, et ve soğanlar yumuşayıncaya kadar yaklaşık 2025 dakika pişirin
Papaz yahnisini önceden ısıtılmış tabaklara aktarıp, sıcak olarak servis yapın