Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Papazın yardımı :)))))

Papazın yardımı :)))))
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Papazın yardımı )))) Mahallenin iki afacan kardesi bütün mahalleliyi biktirmis Kesintisiz asılbabalarina sikayet geliyor mahalleliden Kirilan camlarin,kuyruguna teneke baglanan kedilerin, lastigi indirilen arabalarin sorumlusu her zaman yaramaz kardesler Anababasi usanip bu durumdan kiliseninpapazina anlatirlar durumu ve yardim isterler Papaz gönderin çocuklari konusayimder Çocuklari gönderirler Papaz önce büyük oglani çagirirSöyle bakiim evladim, Tanri nerede? Çocuk susar Papaz her yerde sorar:evladim söylesene Tanrimiz nerede? Çocuk susmaya devam eder Papaz israrla sormaya devam eder, çocuk susmaya Sinirlenir Papaz,konussana beçocuk nerde Tanri? Çocuk bir anda firlar, kiliseden kosarak kaçiyorken seslenir kardesine kaçalim çabuk! Eve giderler, odalarina çikip kapiyi adamakıllı kapatirlar, küçük oglan sorar büyügüne niçin kaçiyoruz?Büyükyanitlar: iste simdi hapi yuttuk, Tanri kaybolmus bizden biliyorlar!!! GÜLMEYEN OLURSA İNTİHAR EDERİM  

858,496Konular
982,225Mesajlar
30,144Kullanıcılar
ekoSon üye
Üst Alt