iltasyazilim
FD Üye
Papua Yeni Gine Mutfağı
Taze lokal et, balık, sebze ve meyvenin kullanımı artmıştır Çin, Avrupa ve Endonezya restoranlarının sayısı artmaktadırPapua Yeni Gine geleneksel mutfağı taro, kaukau, sago ve domuz (geleneksel şenliklerde toprakta pişirilmiş) gibi kök bitkilere dayanmaktadır
Mumu domuz kızartması, tatlı patates, pirinç ve yeşilliği kombine eden geleneksel bir yemektirGeleneksel meyveler papaya, ananas, mango, muz ve çarkıfelektir Genellikle garsonlar servis yapar Faturalarda %10 satmak vergisi bulunmaktadır *
Taze lokal et, balık, sebze ve meyvenin kullanımı artmıştır Çin, Avrupa ve Endonezya restoranlarının sayısı artmaktadırPapua Yeni Gine geleneksel mutfağı taro, kaukau, sago ve domuz (geleneksel şenliklerde toprakta pişirilmiş) gibi kök bitkilere dayanmaktadır
Mumu domuz kızartması, tatlı patates, pirinç ve yeşilliği kombine eden geleneksel bir yemektirGeleneksel meyveler papaya, ananas, mango, muz ve çarkıfelektir Genellikle garsonlar servis yapar Faturalarda %10 satmak vergisi bulunmaktadır *