Parayı kullanmayı uygun biliyormuş... Çok uyanıkmış...
Kaynak:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için
Giriş yap veya üye ol.
...Bildiğiniz üzere Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde bir müddettir birlikte olduğu Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den evlilik teklifi aldı.
Esasen attığı her adımla gündem olan Şeyma Subaşı, dikkatleri tekrar üzerine çekti! Yok kıyafetleriydi, yok yüzüğünün karatıydı, parasıydı derken günlerdir konuşuluyor!
Bu da yetmezmiş üzere bir de Meedo'nun aslında milyarder olmadığı ve dolandırıcı olduğu tezleri atıldı ortaya...
Bu tezlerin ne kadarı yanlışsız bilemiyoruz lakin...
Size daha evvel de burada bahsetmiştik.
İşte bunun güzelce yayılmasıyla Şeyma Subaşı'dan bir açıklama gelmiş bugün!
“Yazılanlar saçma. Babası, mirasından hissesine düşen parayı buna vermiş. Mohammed parayla oynamasını uygun biliyor. Adamı dolandırıcı yaptınız, nasıl bir şey bu! O çok akıllı, nereye yatırım yapacağını biliyor. Pasaport olayı da şöyle; Mohammed’in 7 tane soyadı var. Amerika’da yaşadığı için ‘Mohammed Alsaloussi’yi kullanıyor.”
“Vallahi çok sinirleniyorum. ‘800 bin TL’ye aldı yüzüğü’ yazmışlardı. ‘Aşkım bu türlü yazmışlar’ dedim, ‘Bari dolar yazsalardı’ deyip güldü. Ben de ‘Yazabilir miyim?’ diye sordum, ‘İstediğini yaz’ dedi.”
“Zengin olmasaydı Mohammed Alsaloussi ile görüşmezdi” yorumlarına da isyan etti: “Bu adam beni 2 ay boyunca kovaladı. Bir bayana nasıl âşık olunur, bunda onu buldum. Gördünüz mü nasıl evlenme teklif ettiğini? Oradan anlayın. Ben Acun’la birlikteyken de para hakkında bir şey bilmezdim, artık de bilmiyorum. Bugün para olur, yarın olmaz, umurumda değil. Ben parayı kovalamıyorum esasen, para bana geliyor. Parasız kalırsam mutsuz olurum diye bir şey de yok. Ben mutluluğumu konuta, otomobile nazaran yaşamıyorum. O yüzden Allah bana daha fazlasını veriyor.”
Alsaloussi’nin Kaliforniya’dayken tutuklandığı tezine Şeyma Subaşı’dan şu karşılık gelmiş:
“Coachella’dayken meskeninde parti vermiş. Komşular müzik sesinden şikayet edince polis bunu götürmüş. Tutuklanma yok.”
Mohammed Alsaloussi da hakkındaki dolandırıcılık argümanlarına sert çıkmış:
“Hayatımda bu türlü aptalca haberler görmedim. Ben adımı değiştirmedim. 7 soyadım var. Mısır pasaportumda hepsi yazıyor fakat Fransa pasaportumda adım Mohammed Alsaloussi.”
Hakkında çıkan gebe argümanlarına 'Evlenmeden olmaz' demediğini söylemiş ve eklemiş:
“Ben ‘evlenmeden olmaz’ demedim. Evlilik sonrası olacak dedim.”
Pekala, siz ne diyorsunuz bu açıklamalara? ????
Vakitle göreceğiz bakalım...
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.