Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kredi Çekip Araba Almak Mantıklı mı? 2019 Kredi Çekip Araba Almak 2019 Bankadan kredi ile araba almak sizce uygun mu? Krediyle araba almak sizce nasıl? Diye soruyorlar. Bende bu gün bunları sizlerle paylaşacağım. Arkadaşlar evet Kredi Çekip Araba Almak Mantıklı mı sorusunun cevapları için yazımı...
Bu gün yine güzel bir haberle karşınızdayım. Faizsiz Araba almak mümkün mü? Araba almanın yeni yolunu anlatacağım. Yine ilginç bir reklam üzerine sizlere rastladığım bir sistemi anlatacağım. Aradım bilgi aldım. Yakında dönüş yapacaklar. Evet yanlış duymadınız. Faizsiz Araba almak mümkün mü...
Para Babası Kıvanç kıvanç tatlıtuğ babası tugay tatlitug tugay tatlıtuğ kıvanç babasının adı babası kimdir ekranların sevilen yüzü Kıvanç Tatlıtuğ çekimlerden iyi para kazanıyor parasını faydalı yerlere yatıyor 700 BİN TL'YE VİLLA ALDI! 1548652174 1548652174...
bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum lütfen!!!! fiziki destek istiyorum arkadaşlar selamlama,87doğumluyum ve annem babam ayrı 90dan beri babamı görmüyorum,hiç bir şekilde somut ve manevi takviye görmedim nafaka bağlanmış fakat ödememiş,bizimkilerde hiç üzerine düşmemişlerannem de...
Borcdan Kurtulmanın Yolları
Borctan Kurtulmanın 10 Yolu
imagesborctankurtulmaninyolu5ad7febb690f0
Borcdan kurtulup butcenizi yeniden rayına oturtmanın 10 yolu;
1 Kendilerini kredi kartı borcu batağında bulan ailelerin, aile bireylerine ait butun kartları kesip, nakit butceyle yaşamaları...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.