Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

PARADİSE bölüm geçemiyorum bitiren var mı?

PARADİSE bölüm geçemiyorum bitiren var mı?
0
236

Similar threads

Burnout Paradise Yarış oyunları tekrar tekrar oyun sektörünün en çok alıcısı olan oyunları olmuştur Yarış oyunları aralarında bir takım oyunlar vardır ancak öteki oyunlardan kendini sıyırır ve yarış oyunlarını sevmeyen insanları bile ekran başına oturtur Burnout serisi bu stil oyunlara çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
arkadaşlar crysis warhead frozen paradise bölümünde geminin içine girdim sonra alt katta 34 tane adam vardı onları da öldürdüm sonra o alt katta çıktım ondan sonra napcam? geminin içinde kocaman bir delik var oraya mı çıkacam bir türlü geçemedim yardımcı olabilirmisiniz buzlu camlar fln var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Arkadaşlar Core bölümünü geçtim şans eseri ama şu anda Paradise Lost Bölümündeyim hani şu kayıp denizcileri bulduğumuz bölüm orda denizcileri buluyorum sonra tam bir yaratık bana saldırıcakken Praphet diye biri geliyor beni kurtarıyor benimlemisin diyor sonra kayboluyor ortadan Tabe tuşuna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Arkadaşlar Core bölümünü geçtim şans eseri ama şu anda Paradise Lost Bölümündeyim hani şu kayıp denizcileri bulduğumuz bölüm orda denizcileri buluyorum sonra tam bir yaratık bana saldırıcakken Praphet diye biri geliyor beni kurtarıyor benimlemisin diyor sonra kayboluyor ortadan Tabe tuşuna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Herkeze hayırlı akşamlar Call of duty ghost un başındayım ve bir bolümünü geçemiyorum daha yeni 2 bölüm atladım Hani şu köpek Riley in çalıların arasında saklanıp gizlice düşmanların üstüne atlamaya çalıstığı yer Koca koca tanklar var ve bi tanesinin üstüne atlasan bir sürü adam var :P Köpeği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt