Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Paramedik Bölümünü Nasıl Seçebilirim ?

Paramedik Bölümünü Nasıl Seçebilirim ?
0
74

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Paramedik Bölümü Nasıl Seçilir

Paramedik Bölümü ne demek anlamı nedir öncelikle Paramedik bölümünün tanımını yapalım sonra sorunuzun cevabını konumuzda açıklıyalım

Paramedik Kaza, yangın gibi felaketler sonucunda yaralananlarla, kalp krizi, felç, solunum yetersizliği gibi nedenlerle aniden hastalanan insanlara iyileştirici yönde ilk müdahaleyi yapan kişidirMeslek eğitiminin verildiği yerler ise Acele Tıp Teknisyenliği mesleğinin eğitimi, Sıhhat Bakanlığına bağlı Sağlık Durumu Meslek Liselerinin Ivedi Tıp Teknisyenliği bölümünde veriliyor

Paremadik Meslek eğitimine giriş koşulları Sıhhat Bakanlığına alt Sağlık Durumu meslek liselerine girebilmek için, ilköğretim okulu mezunu olma şartı aranmaktadır Eğitim kurumuna tescil diploma notu başarısı dikkate alınarak yapılıyor

Paremadik Mesleğinin eğitim süresi 4 senedirEğitim süresince genel Kültür dersleri, sağlık mesleği ile ilgili esas bilim dersleri ile, birincil yardım bakımı planlama, ilk takviye bakımı kullanım, ivedi bakım ünitesi vasıta ve gereçlerini faydalanma, kazazedeyi koruyucu ve acele bakım ünitesine alarak onu iyileştirme müdahaleleri tatbik dersleri okutuluyor

Paramedik Bölümü için Başvurulabilecek yerler şunlardırİlgili Eğitim Kurumları,Türkiye Meslek Kurumu Genel Müdürlüğü Meslek Danışma Merkezi,Bünyesinde Iş Danışma Merkezi yer alan Türkiye Iş Kurumu Genel Müdürlüğü İl ve Şube Müdürlükleri *

858,497Konular
981,900Mesajlar
29,926Kullanıcılar
hzmami_31Son üye
Üst Alt