Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Paramedik

Paramedik
0
145

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
İlk ve Acil Yardım Teknikeri bölümü mezunlarının bir diğer ismi
Kanada çıkışlı meslek Paramedic (Paramedik) olarak yazılır
Para ile herhangi bir alakası yoktur yanlış anlaşılmasın

Ambulansta Paramedik varsa Doktora gerek yoktur doktorun olmadığı Ambulanslarda olur Acil uygulama ve ilaçları acil durumlarda kullanma yetkisi vardır

Similar threads

YANLIŞ: Evladımın vücudu sıcak, kesinlikle ateşi olmalı. GERÇEK: Evlatlar birden çokça sebeple sıcaklayabilirler. Örneğin canlı bir halde oynamak, ağlamak, yataktan yeni kalkmış olmak, sıcak bir günde dışarıda olmak üzere sebeplerle tenleri ısınabilir. Tenin ısınmasına yol açan bu üzere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Geçtiğimiz günlerde Ankara’da yaşanan skandal doğum olayı toplumsal medyada gündem oldu. Doğum koçu tarafından konut ortamında gerçekleştirilmeye çalışılan doğumda, bebek hayatından oldu. Doğum kanalında nefessiz kalan bebek hayatını kaybetti. Pekala Doğum koçu ne iş yapar? Doğum koçu diye bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Günümüzde sıkça duyduğumuz alerjik illetler içinde en değerlisi ve ilerleyip ölümcül olabilen hastalık Alerjik Astım gelecekte daha sık olarak önümüze çıkacaktır. Akciğerlerimizin içindeki havayollarımızı oluşturan bronş dediğimiz kanalların alerjenler tarafından meydana gelen hasara bağlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Mastalji ya da mastodini adı da verilen bu durumda kadınlar bir ya da her iki memesinde adetle ilişkili olan ya da olmayan sürekli ya da aralıklı ağrılardan yakınabilir. Ağrının bazen kola yayıldığı yada sırtına doğru yayıldığı da belirtilir. Kadınların önemli bir bölümü meme kliniklerine bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Kazalarda ilk yardım İlk yardım nasıl yapılır Trafik kazasında ilk yardım nasıl yapılmalı İLKYARDIM Kaza geciren, yaralanan ya da birdenbire hastalanan kişilere, yaşamsal tehlikeyi atlatıncaya kadar uygulanan her turlu yardım ve tedavi yontemine ilkyardım denir İlkyardımın birinci...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,505Konular
982,805Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt