Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Paranoya........

Paranoya........
0
175

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar ben 23 yaşında üni son sınıf öğrenciyim kız arkadaişım 19 yaşında mezun ben fazla öbür duygulara kapılıyorum biri bana destek etsin hepsini tek tek yazıcam

kız arkadaşımla bazen mükemmel bazen çok fena olmak beni yıpratıyor
%90 tıp fakültesini kazanacak ilerde maddi kazanç dağılımı beni sıkıntılı ediyor her ne dek benden artı kaznamasını umursamam ama herşey olabilir
1 seneye yaklaştık küçük kıpırdanmalar oldu azıcık ileri gidergibi olduk ( öpüşme biraz ilerledi ) kız anında hayır falan deyip geri adım attı kendimi birincil kere bu kadar kötü hissettim söyleyiş şeli beni kötü düşündürüyor ilerde beni istemesse diye
okulunu kazanıp gittiğinde beni unutmasından korkuyorum şuan o kadar dış cevreye ilişkisi yok

bunlar belli başlı şeyler bana bi düşünce verebilecek olan varmı şuan azıcık soğudum kızdan kızgın demirn üstüne su sökme misali çok aşıktım lakin kafamı kurcalayan şeyler yüzünden uzaklaştığımı hissediyorum :

858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt