Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Pardus 19.0 kullanıma sunuldu

0
180

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68

pardus-19-zDjA_cover.jpg

Ücretli işletim sistemlerine alternatif olarak geliştirilen ve Linux tabanlı olan Pardus, 19.0 sürümünü duyurdu. Yeni sürümün en önemli özelliği ise düşük sistemlerde bile sorunsuz olarak çalışabilmesi olarak karşımıza çıkıyor.

Debian tabanlı paket yönetim sisteminde Pardus’a özel iyileştirmeler ve yenilikler, paket depoları üzerinden haftalık yapılan güncelleştirmeler sayesinde daha kullanışlı ve güvenli hale getirilen Pandus 19.0'da ağ üzerinden çoklu kurulum özelliği de bulunuyor.

Son dönemde belediyeler ve kamu kuruluşlarında kullanılmaya başlanan Pardus'un bu 19.0 sürümüne internet sitesi üzerinden ulaşabilir ve ücretsiz olarak bilgisayarınıza yükleyerek deneyebilirsiniz. Tamamen ücretsiz olan Pardus ile günümüz işletim sistemlerinde yapılan birçok işlemi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebileceğinizi de hatırlatalım. 

Similar threads

Pardus ve Windows arasındaki farkları inceleyelim Dosya yapısı Linux sistemlerde klasörler “ kök dizini ile başlar Benzer özelliklere sahip dosyalar bir klasör altında toplanmıştır Örneğin home dizini altında kullanıcıya ait ayar dosyaları ve kişisel bilgi ve belgeler , root klasörü altında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
523
Günümüzde işletim sistemleri artık yalnızca bilgisayar, cep telefonları, oyun konsolları ve web sunucularında değil; beyaz eşyalarda, arabalarda ve son dönemlerde kol saatlerinin bile içinde yüklü olabilmektedir İşletim istemleri değerlendirilirken geniş işlevsel özellikleri yok, kullanılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Hibrit mobil ofis modu yeni norm haline geldi. Kullanıcılar veri bulutlarına giderek daha fazla güvenmeye ve kullanmaya başladı. Veri silosu sorununu çözen bu veri bulutları için yer ve zaman sınırı yok. HUAWEI de akıllı bir kullanıcı deneyimi için kullanışlı bir depolama çözümü olan PC için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Bu yazımızda birbirinden kaliteli, en iyi 11 Linux video düzenleme yazılımına göz atıyoruz. Her ne kadar video düzenleme denildiğinde Windows tarafındaki yazılımlar daha fazla tercih edilse de, Linux için de bilinmeyen birçok kaliteli ve çoğu özgür video editörü var. Hepsi ücretsiz olmakla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
KB5014668 artık tüm Windows 11 kullanıcıları için indirmeye hazır ve birçok geliştirme ile birlikte geliyor. Bunun isteğe bağlı bir güncelleme olduğunu belirtelim. Yani ‘İndir ve yükle’ butonuna tıklamadığınız sürece otomatik olarak yüklenmeyecek. Windows 11 KB5014668, sürüm notlarına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
858,510Konular
982,885Mesajlar
30,664Kullanıcılar
MinaSon üye
Üst Alt