Pargalı Ölse Bile Okan Yalabık Diziye Devam Edebilir Nasıl mı ? okan yalabık pargalı ibrahim harikulade yüzyıl dizisi okan yalabık haberleri mükemmel yüzyıl haberleri pargalı haberleri 2011 ile ilgili bilgiler burada melekler soluk soluğa izlenen Harikulade Yüzyıl dizisi her bölümüyle günden yaratmaya devam ediyor meleklerpargaliolsebileokanyalabikdiziyedevamedebilirnasilmi5c4e746b4b3a4alt Dizinin son bölümlerinde yavaş yavaş Pargalının sonunun geldiği hissedilirken , Pargalı İbrahim karakterine yaşam veren Okan Yalabık Cadde'ye verdiği röportajda garip açıklamalarda bulundu Tarihte boğularak öldürülen Pargalı İbrahim, dizi gereği nasıl bir sonla karşılaşacak dersiniz? Yalabık'ın dediğine göre pargalı ölse bile kendisi diziye devam edebilir Nasıl mı ? Okan Yalabık haberleri, haberin devamını veriyoruz 1548645478 1548645478 pargaliolsebileokanyalabikdiziyedevamedebilirnasilmi5c4e746b77af6pargaliolsebileokanyalabikdiziyedevamedebilirnasilmi5c4e746b77af6 pargaliolsebileokanyalabikdiziyedevamedebilirnasilmi5c4e746b77af6 * Pargalı İbrahim'in nesi kadınlara bu kadar albenili geliyor? Hayatı ve kendi durumu Farklı bir yaşamı var adamın İlerleyen bölümlerde yeniçeriler göre öldürülecek mi? Nihayetinde öyle bir şey olacak natürel Tarihte pek tecelli ettiği için İbrahim Paşa'nın ikiz kardeşi vardı Pargalı öldükten sonra o rolle diziye devam edecek misiniz? Evet, senaryoda daha önce karşımıza çıkan bir kardeşi var Lakin o konuda bir şey söylemem boş olur şimdi Zaman gösterecek Pargalı'nın sarayı bugün Türkİslam Eserleri Müzesi olarak kullanılıyor Gezme fırsatınız oldu mu? Evet gezdim fakat benim tarihle münasebetim fazla sıkı yok Öğrenciliğimde de fazla heyecanlandığım derslerden değildi tarih Lakin bu işle beraber başka bir gözden bakıyorsunuz ister istemez Bir zaman makinasında olduğunuzu hissediyorsunuz Böyle bir algı farkı yarattı bende 'Harikulade Yüzyıl', 17'nci Uluslararası Cenevre Film Festivali'nde yarışacak Bunu dizinin vizyonuna bağlayabiliriz Yapımcımız, yönetmenimiz, senaristimiz, tasarımcı ekip bu işin ciddiyetine vakıf ve standartı yüksek tutuyor Bu bir takım işi Başarımız, ekibi oluşturan elemanların yetenekleri ve işlerini yapışıyla doğru orantılı Milletlerarası platformda bir ilki gerçekleştirdik Bu da şunun kanıtı; yaptığınız işin hakkını verdiğinizde, karşılığını alabilirsiniz *'Muhteşem Yüzyıl'la ilgili eleştirelere ne diyorsunuz? Oyuncu olarak işini en iyi şekilde sunmak ve o işin içinde huzurlu olabilmektir esas olan Oyuncunun bir adım sonrasıyla ilgili duygusal yoktur *Sizi yakın zamanda sinemada görecek miyiz? Olmasını fazla istediğim ve ümit ettiğim bir meslek var Süre içerisinde kesin olacak