Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

parkta anneside yanındaysa

parkta anneside yanındaysa
0
164

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
beyler geçen parkta oturuyorum bi kız annesiyle geldi tam arkamdaki çimene oturdular dürüm yiyolardı kız güzeldi baya sonradan bana baktıgını ayrım ettim kesişmeye başladık yarım saat falan bakıştık yani annesi var diye yanında da gidemedim böyle bi durumda ne yapıcaz ya kızın yaş 17 18 civarı

Similar threads

Arkadaşlar uzatmadan derhal konuya dinmek istiyorum Benim takriben 20 gündür konuştuğum bir kız var Daha önce birbirimizi görmüşlüğümüz var Kız ile dün akşam büyük bi tartıştık ve bugün attığım günaydın mesajına deha yanıt vermedi Ben bostancı sahil tarafında oturuyorum Sahildeyken kızın Ecdat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
merhabalar arkadaşlar herkesin müşterek derdi muhakkak aşk diğer ismiyle cehennem azabı hemen kendi derdimden birazcık sizlere bahsedeceğim bundan 25 sene önce kızlara gıda gözüyle bakanlardandım ve arkadaşlarla bizim okulun karşısındaki otoparkda aralıksız takılmaya başladık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Arkadaşlar ben 21 yaşındayım geçenlerde alakasız bi yerde dolaşırken ,ilkokulda aşık olduğum kızın en yakın arkadaşını gördüm,ikimiz de şaşırdık,kız şok oldum falan dedi pat diye karşısına çıkınca çünkü 10 sene falan oldu,ben orta 1 o 5sınıftaydıe ben haliyle derhal aşık olduğum kızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Ilk Kez inşallah sıkılmadan okursunuz biraz uzun olcakBaşlıktada dediğim gibi hiç adam zeki bi ilişkim olmadı bilmiyorum bu benden mi kaynaklanıyor karşı cinsten miTipim dışardaki insanlara tarafından ortalamanın üzerinde fakat efendi gibi gözüken, evcimen ortalamanın üzerinde olmasına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Öncelikle Merhaba 2019 Ailesinin Kıymetli Üyelri uzatmadan Sorunuma Giriş Yapıyım Azıcık Uzun lakin Okuduğnz İçin Teşekkr Ederim Bi Kız Var Hemen Benzer DershanedeyizBen Onu Fazla SeviyorumYaklasık 5 ay falan oluyodur Sevdiğimin FarkındaOnunla Sıkça Göz göze geliyoruzBen Hayatmda Hiç Kimseye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,496Konular
982,159Mesajlar
30,101Kullanıcılar
omerdemir1Son üye
Üst Alt