Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Parkta gördüğüm kız ile aynı okuldayız , Lütfen destek edin

Parkta gördüğüm kız ile aynı okuldayız , Lütfen destek edin

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar olur ya bazılarınız biliyorsunuzdur fakat ben bir kaç gün önce forum da ''Parkta fakat kıza aşık oldum'' başlığı aşağı bir konu açmıştım

Konu Linki: http:www2019comaskdoktorunuzramiyorumhtml

Ve bugün yani karneleri aldığımız gün onu okulun bahçesinde görmüştüm birincil ilk önce gözlerime inanamadım sonra çantasını görür görmez onu tanıdımAma ne yazık ama kıza tekrar hiçbir şey diyemedim diğer taraftan kız da tam benim istediğim özelliklere sahipti ; Hiçbir erkekle muhattap olmuyordu , sanırsam benden 1 yaş büyük ve öyla fazla artı kızlarla takılmıyor Arkadaşlar benim kızla başlıca konuşamama güvenim tipime güvenemiyor olmam sahiden oldukça yakışıklı biriyim ve Erberk isimli bir ajansta da model olmama karşın tipime güvenemiyorum çünkü bıyıklarım olduğu için herkes benle dalga geçiyor , kesintisiz ''Git bıyığını kes'' vs gibi şeyler diyorlar bgende bu yüzden kızın karşısına çıkmaya korkuyorum Sizce bıyıklarımı kesmeli miyim ? ve bir kız için bıyıklarımı kesmem içten olur mu ? Annem kesmeme izin vermiyor ''Daha artı gelir'' diyor , bende bundan nedeniyle kesmiyorum Sizce iyimi yapıyorum ? yardımcı herkese şimdiden tşk

858,496Konular
981,654Mesajlar
29,725Kullanıcılar
Üst Alt