Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Parkta Oturan Bir Kızla Nasıl Tanışırım ?

Parkta Oturan Bir Kızla Nasıl Tanışırım ?
0
167

Similar threads

Merhaba arkadaşlar Bu sefer hedefteki kız arkadaşımın ast apartmanında oturuyor raslantı arkadaşımın evinni önünde gezerken bu kızı gördüm arkadaşıma sordum tabi apartmanda oturduğunu söyledi kız 6 gibi okuldan geliyor sadece okuldan gelirken görebiliyorumbugün apartmanlarının önünde beklerken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Arkadaşlar ben bundan 3 sene önce, devlet yurdunda kalırken, internet cafe de 58 numarada oturan bir kız gördümHoş bir kızdı, lakin erkek arkadaşı olduğunu öğrenince hiç üzerine düşmedimUnuttum gitti yaniFakat yakın geçmişte onun da kahrolası facebook a aza olduğunu gördümTabi, derhal abaza bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Arkadaşlar ben bundan 3 sene önce, devlet yurdunda kalırken, internet cafe de 58 numarada oturan bir kız gördümHoş bir kızdı, fakat erkek arkadaşı olduğunu öğrenince hiç üstüne düşmedimUnuttum gitti yaniFakat yakın geçmişte onun da kahrolası facebook a aza olduğunu gördümTabi, derhal abaza bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Merhaba Arkadaşlar Yarın Tanımadığım bir kiza iltifat etmek istiyorum neler söyleyebilirim nasıl tanisirim başım belaya girermi ? sırası gelmişken hiç param değil Hayatımda hiç kız arkadaşım olmadi
Cevaplar
0
Görüntüleme
259
Abilerim ablalarım kardeşlerim ben 14 yaşındayım daha bu yıl liseye geçtim benzer semtte fazla hoşlandığım bir kız var ismi pelin daha kızla hiç konuşmadık beni dogru dürüst tanımıyor bile kız benim çok yakın bir arkadasımın kuzeni bi kaçtane daha arkadasım var kızın akrabası olan facede...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,497Konular
982,566Mesajlar
30,312Kullanıcılar
aarassqeSon üye
Üst Alt