Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Parlak kadınların özlü sözleri

Parlak kadınların özlü sözleri
0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Parlak kadınların kısa ve öz sözleri kadın kısa ve öz sözler kadınlar veciz sözler kadınlara kadınlar için bayan laf Aydınlık kadınların veciz sözlerini derlemişler Biz de size bunları sunuyoruz Jan King �Mammogram� kelimesini ne süre duysam �göğüslerimden birisini bir zarfa koyup, başkasına göndereceğim� gibi bir his duyuyorum Rhonda Hansome Erkekler yapmak zorunda olduklarını yaparlar Kadınlar ise, erkeklerin yapamadıklarını 1548447512 1548447512 parlakkadinlarinozlusozleri5c4b6f1b080aeparlakkadinlarinozlusozleri5c4b6f1b080ae http:wwwkadinvizyoncomImgPhotoKulturkadinlar ​ Charlotte Whitton Kadınlar hayatta yapmaları gereken şeyleri, Kendilerinin yarısı dek bile iyi olmayan bir erkeğin yaptığından 2 kat daha iyi yapmak zorundadır Allahtan bunu yapmak çok da baskı değil Zsa Zsa Gabor Ben çok iyi bir ev sahibiyim Ayrıldığım her erkeğin evine de iyi baktım id Marie Corelli Hiç evlenmedim çünkü lüzum yoktu Evimde bir kocanın yaptığı şeyleri yapan 3 evcil hayvanım vardı Sabahları homurdanan bir kopek, Öğleden sonraları küfür eden bir papağan Ve geceleri eve geç gelen bir kedi Maryon Pearson Başarılı her erkeğin ardındaki Şaşırmış bir bayan vardır is a surprised woman Erica Jong Etrafınızda aptal kadınlarla takılan böylece çok akıllı erkek görebilirsiniz, Lakin aptal bir erkekle takılan bir tek kadın bile katiyen Carrie Snow Bir erkek jineakolog, hayatı her tarafında hiç arabası olmayan tamirciye benzer Catherine Ard İyi bir örnek değilsen, Doğrusu ne olacağını belirten bir ikazsındır Liz Winstead Düşünüyorum� O halde bekarım Elayne Booster Kadınlar depresyona girdiklerinde, Ya yerler, ya alışverişe çıkarlar Erkekler depresyona girdiklerinde Başka bir ülkeyi işgal ederler Margaret Thatcher Politikada bir şeyin söylenmesini istiyorsanuz Bir erkeğe gidin Bir şeyin yapılmasını istiyorsanız O vakit, Bir kadına gidin  

858,496Konular
981,633Mesajlar
29,720Kullanıcılar
AR4SsSon üye
Üst Alt