iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
3 adet bonfile
1 tatlı kaşığı tereyağ
1 çay kaşığı tane karabiber
Tuz
Ispanak püresi için:
1 demet ıspanak
3 yemek kaşığı süzme yoğurt
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
HAZIRLANIŞI
Ispanakları ayıklayın, yıkayın ve kaynayan suya atıp 5 dakika haşladıktan sonra süzün Sonra da blenderda çekin İçine süzme yoğurt, karabiber ve tuz atıp tekrar blenderda karıştırın Soğuk sudan geçirdiğiniz kaba koyup dolapta bekletin
Teflon tavaya tereyağını koyun Bonfileleri iki taraflı kızartın Sonra da parmak şeklinde kesin
Servis tabağına dolapta beklettiğiniz ıspanak püresini ters çevirip koyun Bonfileleri tabağa dizin
Teflon tavada kalan yağın içine tane karabiberleri atıp 1 dakika karıştırın Yağı bonfilelerin üzerine döküp servis yapın
3 adet bonfile
1 tatlı kaşığı tereyağ
1 çay kaşığı tane karabiber
Tuz
Ispanak püresi için:
1 demet ıspanak
3 yemek kaşığı süzme yoğurt
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
HAZIRLANIŞI
Ispanakları ayıklayın, yıkayın ve kaynayan suya atıp 5 dakika haşladıktan sonra süzün Sonra da blenderda çekin İçine süzme yoğurt, karabiber ve tuz atıp tekrar blenderda karıştırın Soğuk sudan geçirdiğiniz kaba koyup dolapta bekletin
Teflon tavaya tereyağını koyun Bonfileleri iki taraflı kızartın Sonra da parmak şeklinde kesin
Servis tabağına dolapta beklettiğiniz ıspanak püresini ters çevirip koyun Bonfileleri tabağa dizin
Teflon tavada kalan yağın içine tane karabiberleri atıp 1 dakika karıştırın Yağı bonfilelerin üzerine döküp servis yapın