iltasyazilim
FD Üye
Parmesanlı Ve Dereotlu Toplar Tarifi İçin Malzemeler
*200 gr tereyağı
*1 yumurta
*1 yemek kaşığı pudra şekeri
*1 çay kaşığı mahlep
*1 çay kaşığı tuz
*1 çay bardağı süt
*1 çay bardağı sıvı yağ
*1 paket kabartma tozu
*12 (yarım) su bardağı rendelenmiş parmesan
*14 (çeyrek) demet ince doğranmış dereotu
*Aldığı kadar un
Parmesanlı Ve Dereotlu Toplar Tarifi Yapılışı Lezzet bakımından çok tehlikeli bir kurabiye Yedikçe yedirten türden
1
*Tüm malzemelerimizle yumuşak bir hamur yapıyoruz
*30 dk buzdolabında dinlendirdikten sonra ceviz büyüklüğünde toplar yapıp 180 derece de ısıtılmış fırında hafif kızarana kadar pişiriyoruz
*200 gr tereyağı
*1 yumurta
*1 yemek kaşığı pudra şekeri
*1 çay kaşığı mahlep
*1 çay kaşığı tuz
*1 çay bardağı süt
*1 çay bardağı sıvı yağ
*1 paket kabartma tozu
*12 (yarım) su bardağı rendelenmiş parmesan
*14 (çeyrek) demet ince doğranmış dereotu
*Aldığı kadar un
Parmesanlı Ve Dereotlu Toplar Tarifi Yapılışı Lezzet bakımından çok tehlikeli bir kurabiye Yedikçe yedirten türden
1
*Tüm malzemelerimizle yumuşak bir hamur yapıyoruz
*30 dk buzdolabında dinlendirdikten sonra ceviz büyüklüğünde toplar yapıp 180 derece de ısıtılmış fırında hafif kızarana kadar pişiriyoruz