iltasyazilim
FD Üye
yarım kg un
– 2 yumurta
su et suyu
sarımsak
750 gr kıyma
1 soğan
biraz tuz
pul biber
tereyağ
yoğurt
kızartmak için ayçiçeği yağı
Yarım kg un ve yumurta’yı suyla yoğurun ince yuvarlak parçalar şeklinde açın soğanı ince ince kıyın bir tavada soğanı kavurun,kıymayı ekleyip onuda kavurun açmış olduğunuz hamurları kızgın yağda 2 tarafınıda kızartın ve bir kenara alın – Isıttığını et suyuna kızartıp beklettiğiniz hamurların her iki tarafını da iyice bulayarak hamurlarınızı ıslatın servis tabağına bir kat hamur koyun üzerine kıymadan koyunsonra tekrar bir kat hamur bir kat kıyma şeklinde katlar oluşturun sarımsakları yoğurtla karıştırın Bir parça tereyağında pul biberi kavurun böreğin en üstüne sarımsaklı yoğurdu ve tereyağlı pul biberi gezdirin ve kıyılmış maydanoz ile süsleyin
ARDANIN MUTFAĞI
– 2 yumurta
su et suyu
sarımsak
750 gr kıyma
1 soğan
biraz tuz
pul biber
tereyağ
yoğurt
kızartmak için ayçiçeği yağı
Yarım kg un ve yumurta’yı suyla yoğurun ince yuvarlak parçalar şeklinde açın soğanı ince ince kıyın bir tavada soğanı kavurun,kıymayı ekleyip onuda kavurun açmış olduğunuz hamurları kızgın yağda 2 tarafınıda kızartın ve bir kenara alın – Isıttığını et suyuna kızartıp beklettiğiniz hamurların her iki tarafını da iyice bulayarak hamurlarınızı ıslatın servis tabağına bir kat hamur koyun üzerine kıymadan koyunsonra tekrar bir kat hamur bir kat kıyma şeklinde katlar oluşturun sarımsakları yoğurtla karıştırın Bir parça tereyağında pul biberi kavurun böreğin en üstüne sarımsaklı yoğurdu ve tereyağlı pul biberi gezdirin ve kıyılmış maydanoz ile süsleyin
ARDANIN MUTFAĞI