Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

PaŞa BÖreĞİ

PaŞa BÖreĞİ

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
HAMURU İÇİN 2tane yumurta bir bardak su bir tutam tuz aldığı kadar un İÇ HARCI yarım kilo kıyma 2 orta boy soğan yarım demet maydanoz 4tane domates karabibertuz isteğe bağlı toz kırmızıbiber sıvı yağ

önce tencereye sıvı yağ koyup kıymayı biraz kavuralım sonra ince doğranmış soğanları koyalım sonr, kabuğu soyulmuş doğranmış domatesleri koyalım,maydanozları koyalım sonrada karabibier tuz ilave edelim bir yerde soğumaya bırakalım Bir kaba 2 yumurta 1 bardak su ve bir tutum suyu koyalım aldığı kadar unla yoğuralım un kulak memesi yumusaklında sert olsun,sonra cevizden biraz daha büyükçe elimize aldığımız hamuru tabak büyüklüğünce merdaneyle açalım sonrada sıvı yağda teflon tavada kızartalım kızarttığımız yufkalardan birini yuvarlak borcama koyalım üstünü et suyu ilave edelim sonra iç harçdan koyalım gene yufka koyup üç kat oluncaya kadar işlemi devam edelim sonra üstünü aliminyum folyayla kapatalım fırında 45 dakika pişirelim AFİYET OLSUN
 
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt