PASCAL NOUMA ÇÖPTEKİ PİZZAYI YEMİŞ 1548611808 1548611808 pascalnoumacoptekipizzayiyemis5c4df0e48b9efpascalnoumacoptekipizzayiyemis5c4df0e48b9ef http:daktifhabercomnews623084 Pascal Nouma, Survivor Adası'ndayken çöpteki pizzayı nasıl yediğini işte böyle anlattı Pascal Nouma, Süre Gazetesi'nden Reyhan Gül'e mülâkat verirken üstelik kebap ustalığına soyundu Yemek yemekten hoşlanmayan Nouma az daha günde bir kere yalnızca akşamları yemek yiyor Yemeğe fazla fazla düşkün olmasa da Nouma yemek yapmaktan anlıyor Eski Beşiktaşlı yıldızın yaptığı Urfa Kebap yiyenlerden bütün anekdot alıyor Nouma dahası garip bir Survivor anısını paylaşıyor sevenleriyle İşte o anısı: Adada ayağımı incitmiştim Doktora görünmek için kaldığı çadıra gittim Baktım pizza yiyorlar “Yemeğinizi bitirene değin, beklerim dedim Bitirdi Muayene etti ve sonradan kaldığım yere döndüm Baktım cümbür cemaat açlıktan kıvranıyor Ben de iki gündür hiçbir şey yememişim Kızlara gidip bir şeyler bulacağıma dair laf verdim Doktorun çadırına gittim yeniden Çöpten pizza kutusunu çıkardım İçinde birkaç dilim pizza vardı Her Zaman birlikte yedik Bu, hayatımda yediğim en lezzetli pizzaydı Daha komik bir şey paylaşayım Adada muayyen günlerinde kadın yarışmacılara bir tedarik çikolata veriliyordu En son çikolatayı herhalde on yıl önce yemişimdir Asena çikolatasından bir parça koparıp bana uzattı Nasıl severek yedim inanamazsınız Hiçbir süre fazla yiyen biri değildim ama açlığın nasıl bir şey olduğunu ve sahip olduğum her şeyin değerini orada anladım Artık tabağımda yemek bırakmıyorum Adadan ayrılmadan önce inanılmaz lüks bir otele götürdüler Envai çeşit yemek Onca açlıktan sonradan cennete düştüğümü sandım lakin tabağıma sadece birazcık makarna aldım Insanlar ‘Çılgın misin onca şey var niye bu kadar eksik yiyorsun?’ dedi Adada arkadaşlarım açlıktan kıvranırken keyif yapamazdım