Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Pastahane Poğaçası

Pastahane Poğaçası

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Pastahane Poğaçası Tarifi İçin Malzemeler

*1 paket oda sıcaklığında yumuşamış margarin
*1 çay bardağı sıvı yağ
*1 çay bardağı ılık süt
*1 paket instant maya
*1 tatlı kaşığı tuz
*2 yemek kaşığı şeker
*2 yumurta (birinin sarısı üzerine)
*556 su bardağı un

Pastahane Poğaçası Tarifi Yapılışı ?? Poğaça hamuru ne kadar iyi yoğurulursa o kadar yumuşak ve dokusu güzel olur !!!!!!

Un hariç bütün malzemeler karıştırılır Unu azar azar ekleyerek kulak memesi kıvamında hamur yapalım Üzerini örterek 1015 dakika bekletelim Hamurdan mandalina büyüklüğünde bezeler alıp yuvarlak yapalım ve üzerine hafifçe bastırarak yassıyalım Yağlı kağıt serili tepsiye aralıklı dizip 1 saat tepsi mayası yapalım Üzerlerine yumurta sarısı sürüp çatalla çizelim 1??8??0??° Isıtılmış fırında kızarana kadar pişirelim Fırından çıkınca beze sarıp yumuşak kalmasını sağlayalım
? Gerçekten aynı pastahane poğaçası gibi oluyor mükemmel bit tadı var hepinize tavsiye ediyorum İnşallah beğenirsiniz

Similar threads

Pastahane Poğaçası Tarifi İçin Malzemeler *2 tam yumurta *2 su bardağı ılık süt *150 gr oda ısısında margarin veya tereyağ *1 adet yaş maya *7 su bardağı un *3 yemek kaşığı toz şeker *2 yemek kaşığı tuz İç harç; *Sevdiğiniz harctan olabilir Ben peynirli yaptım Üzeri için; *1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Pastahane Poğaçası Tarifi İçin Malzemeler *1 su bardağı ılık süt *1 su bardağı ılık su *1 su bardağı sıvı yağ *4 yemek kaşığı şeker *1 tatlı kaşığı tuz *1 yumurtanın sarısı *1 paket kuru maya *Un Pastahane Poğaçası Tarifi Yapılışı Hepsini yoğurup 20 dakika mayalandırıyoruz İstediğimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Pastahane Poğaçası Tadında Tarifi İçin Malzemeler *Oda sıcaklığında margarin *1 5 çay bardağı sıvı yağ *1 çay bardağı ılık süt *1 5 yemek kaşığı toz şeker *1 paket instant maya *Yarım çay bardağı ılık su *1 tatlı kaşığı tuz *2 adet yumurta (1 tanesinin sarısı üzeri için ayrılacak) *4...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Pastahane Poğaçası Tarifi İçin Malzemeler *5 su bardağı un *250 gr margarin *1 çay bardağı ılık su *1 çay bardağı ılık süt *1 paket 42 gr yaş maya *1 tatlı kaşığı tuz *2 çorba kaşığı şeker *2 yumurta *1 çay kaşığı sirke Pastahane Poğaçası Tarifi Yapılışı Benim poğaçam kabarmaz, sert...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Orjinal Pastahane Poğaçası (Hamurum Kabarmıyor Diyen Buyursun ) Tarifi İçin Malzemeler *1 çay bardağı ılık su *1 paket kuru maya *2 yemek kaşığı şeker *2 adet yumurta( Birinin sarısı üzeri için ayrılacak) *150 gram tereyağ ( Yumuşamış) *Yarım çay bardağı yoğurt *1, 5 tatlı kaşığı tuz *5...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt