iltasyazilim
FD Üye
Pastane Kurabiyelerim Tarifi İçin Malzemeler Hamur için,
*1 paket margarin (Oda sıcaklığında)
*1 yumurta
*1 çay bardağı sıvı yağ
*1 su bardağı toz şeker
*4 yemek kaşığı nişasta
*1 paket kabartma tozu
*1 paket vanilya
*Alabildiğince un
*İsteğe göre kakao
Üzeri için,
*Benmari usulü eritilmiş çikolata
*Pasta süsü
*Hindistan cevizi
Pastane Kurabiyelerim Tarifi Yapılışı Öncelikle malzemeleri bir kapta yoğuralım Kulak memesi kıvamında bir hamur elde edelim Yarım saat dinlendikten sonra hamuru 3 parçaya bölüp dilediğiniz şekilde yuvarlayın Ben bir parçasına kuru üzüm koydum Bir parçasını da kakaolu yaptım Tepsiye dizdiğimiz kurabiyelerimizi önceden ısınmış 180 derecelik fırında üzerleri fazla kızarmadan pişirelim Daha sonra kurabiyeler soğuduktan sonra çikolatamızı benmari usulü eritip süslemelerimizi yapalım Dilerseniz pasta süsü ve hindistan cevizi kullanabilirsiniz ??
*1 paket margarin (Oda sıcaklığında)
*1 yumurta
*1 çay bardağı sıvı yağ
*1 su bardağı toz şeker
*4 yemek kaşığı nişasta
*1 paket kabartma tozu
*1 paket vanilya
*Alabildiğince un
*İsteğe göre kakao
Üzeri için,
*Benmari usulü eritilmiş çikolata
*Pasta süsü
*Hindistan cevizi
Pastane Kurabiyelerim Tarifi Yapılışı Öncelikle malzemeleri bir kapta yoğuralım Kulak memesi kıvamında bir hamur elde edelim Yarım saat dinlendikten sonra hamuru 3 parçaya bölüp dilediğiniz şekilde yuvarlayın Ben bir parçasına kuru üzüm koydum Bir parçasını da kakaolu yaptım Tepsiye dizdiğimiz kurabiyelerimizi önceden ısınmış 180 derecelik fırında üzerleri fazla kızarmadan pişirelim Daha sonra kurabiyeler soğuduktan sonra çikolatamızı benmari usulü eritip süslemelerimizi yapalım Dilerseniz pasta süsü ve hindistan cevizi kullanabilirsiniz ??