Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pastanın Çikolatası Galatasaray'da!

Pastanın Çikolatası Galatasaray'da!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Hatırlayanlar vardır bundan bir kaç ay önce Ünal Aysal'a transfer ile ilgili sorular sorulduğunda çilek ve çikolatayı aktarma edeceğini söylemişti Futbol dünyasında Çilek lakaplı oyuncu Sneijder geçtiğimiz günlerde sarı kırmızılı kulübe katıldı, arkasında da dün gece Galatasaray resmi sitesinden Drogba transferinin sonuçlandığını bildirdi

Bağlı, artık Çikolata da Galatasaray da ben her şeyden önce bize böylesine kıymetli oyuncuları izleme fırsatı tanıyan GS yönetimine teşekkür ediyorum ve biliyorum fakat hangi takımdan olursa olsun futbolseverlerin hepsi bu oyuncuları sahalarımızda bakmak ister Drogba Galatasarayla 1,5 takvim ve toplam 10 milyon euroya mülk olan anlaşmayı imzaladı

Bundan sonra bize bu değerli oyuncuyu izleyeceğimiz günü beklemek düşüyor Kim ne derse desin, Galatasaray bu iki transferle dünya futbolunun da gündemine oturdu ve kulüp değerini oldukça arttırdı

*

858,496Konular
981,600Mesajlar
29,706Kullanıcılar
serhat10Son üye
Üst Alt