iltasyazilim
FD Üye
8 kırmızıbiber
4 patates
Yarım su bardağı haşlanmış bezelye
1 çay kaşığı hardal
30 gr tereyağı
Tuz
Karabiber
Patates dolgulu kırmızıbiberler hazırlanışı
Kırmızıbiberleri fırın ızgarasında közleyip kabuklarını soyun Uzunlamasına bıçakla keserek içlerini temizleyin Patatesleri haşlayıp ezerek püre haline getirin Tereyağı, tuz, karabiber, hardal ve bezelyeleri ekleyip karıştırın Patates püresini biberlerin içlerine paylaştırın ve rulo sarın Yağlı kağıt serili tepsiye dizip üzerlerine tereyağı sürün Tuz, karabiber serpiştirip 190 dereceye ayarlanmış fırında 15 dakika pişirin Sıcak servis yapın
4 patates
Yarım su bardağı haşlanmış bezelye
1 çay kaşığı hardal
30 gr tereyağı
Tuz
Karabiber
Patates dolgulu kırmızıbiberler hazırlanışı
Kırmızıbiberleri fırın ızgarasında közleyip kabuklarını soyun Uzunlamasına bıçakla keserek içlerini temizleyin Patatesleri haşlayıp ezerek püre haline getirin Tereyağı, tuz, karabiber, hardal ve bezelyeleri ekleyip karıştırın Patates püresini biberlerin içlerine paylaştırın ve rulo sarın Yağlı kağıt serili tepsiye dizip üzerlerine tereyağı sürün Tuz, karabiber serpiştirip 190 dereceye ayarlanmış fırında 15 dakika pişirin Sıcak servis yapın