iltasyazilim
FD Üye
ALZEMELER
100 gr Kuşbaşı Et
4 Adet Patates
1 Çorba Kaşığı Sıvıyağ
2 Adet Sivribiber
3 Adet Taze Soğan
1 Adet Domates
1 Diş Sarmısak
Tuz, Kekik, Karabiber
Kırmızıbiber
HAZIRLANIŞI
Patatesleri soyun İçlerini kaşık yardımıyle oyun 20 Dakika haşlayın
2 Çorba kaşığı sıvıyağı tencereye alın 100 gr kuşbaşı etle sote edin 2 adet küçük doğranmış biberi, soğanı ve domatesi ilave edin 56 dakika pişirin Üzerine 1 diş dövülmüş sarmısak, kekik, kırmızı biber ve karabiberi ekleyin
Patateslerin içlerine doldurunFırın tepsisine dizip, 1 çay bardağı suyu ekleyin Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 15 dakika pişirin
100 gr Kuşbaşı Et
4 Adet Patates
1 Çorba Kaşığı Sıvıyağ
2 Adet Sivribiber
3 Adet Taze Soğan
1 Adet Domates
1 Diş Sarmısak
Tuz, Kekik, Karabiber
Kırmızıbiber
HAZIRLANIŞI
Patatesleri soyun İçlerini kaşık yardımıyle oyun 20 Dakika haşlayın
2 Çorba kaşığı sıvıyağı tencereye alın 100 gr kuşbaşı etle sote edin 2 adet küçük doğranmış biberi, soğanı ve domatesi ilave edin 56 dakika pişirin Üzerine 1 diş dövülmüş sarmısak, kekik, kırmızı biber ve karabiberi ekleyin
Patateslerin içlerine doldurunFırın tepsisine dizip, 1 çay bardağı suyu ekleyin Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 15 dakika pişirin