Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Patates tarlası

Patates tarlası
0
193

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Nebraska'da yaşlı bir adam yaşardı Patates ekimi icin bahceyi bellemesi gerekiyordu, lakin bu cok zor bir işti Tek oğlu olan David ona yardım edebilirdi, fakat o da hapisteydi Yaşlı adam oğluna bir mektup yazdı ve muşkuliyetini izah etti

Sevgili David,
Patates bahcemi belleyemeyeceğimden, kendimi cok kotu hissediyorum
Bahceyi kazmak icin oldukca yaşlanmış sayılırım Burada olsan butun derdim bitecekti
Biliyorum ki sen bahceyi benim icin hallederdin
Sevgiler
Baban

Bir kac gun sonra oğlundan bir mektup aldı
Babacığım,
Allah askına bahceyi kazma, ben oraya cesetleri gommuştum
Sevgiler
David

Ertesi gun sabaha karşı saat 04:00' de FBI ve yerel polis cıka geldi ve tum sahayı kazdılar, lakin hic bir cesede rastlamadılar Yaslı adamdan ozur dileyerek gittiler
Ayni gun yaslı adam oğlundan bir mektup daha aldı

Babacığım,
Simdi patatesleri ekebilirsin Bu şartlarda yapabileceğimin en iyisini yaptım
Sevgiler
David

BiR GUCLUKLE KARŞILAŞTIĞINIZDA,
KENDİNİZE BİR KACIŞ YOLU DEĞİL,
BİR CIKIŞ YOLU ARAYIN

Similar threads

Nebraska'da ihtiyar bir adam yaşardı Patates ekimi için bahçeyi bellemesi gerekiyordu, lakin bu fazla şiddet bir işti Tek oğlu olan David ona destek edebilirdi, fakat o da hapisteydi Ihtiyar adam oğluna bir mektup yazdı ve müşküliyetini izah etti Sevgili David, Patates bahçemi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Adamda Ne Akıl Varmış Yaa Bi Okuyun Nebraska'da yasli bir adam yasardi Patates ekini icin bahceyi bellemesi gerekiyordu, ama bu cok güç bir isti Tek oglu olan David ona yardim edebilirdi lakin o da hapisteydi Yasli adam ogluna bir mektup yazdi ve muskulatini izah etti Sevgili David, Patates...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Nebraskaa€™da yaşlı bir adam yaşardıpatates ekini icin bahceyi kazdırması gerekiyordu , lakin bu cok zor bir iştitek oğlu olan david ona yardım edebilirdi fakat oda hapisteydiyaşlı adam oğluna bir mektup yazdı ve muşkulatını izah etti Sevgili David , patates bahcemi kazdıramıyacağımdam kendimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Nebraska’da yaşlı bir adam yaşardıpatates ekini için bahçeyi kazdırması gerekiyordu , ama bu çok şiddet bir iştitek oğlu olan david ona yardım edebilirdi lakin oda hapisteydiyaşlı adam oğluna bir mektup yazdı ve müşkülatını izah etti Sevgili David , patates bahçemi kazdıramıyacağımdam kendimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt