iltasyazilim
FD Üye
Patatesli Soğanlı Enfes Kek Tarifi İçin Malzemeler
*3 yumurta
*1 tatlı kaşığı tuz
*1 su bardağı yoğurt
*1 çay bardağı süt
*1 su bardağı yağ
*1 çay bardağı beyaz peynir
*İsteğe göre yarım çay bardağı kaşar peynir ben kullandım
*1 tutam maydanoz
*2 orta boy patates
*1 orta boy soğan
*1 paket kabartma tozu
*2 5 su bardağı un
Üzeri için;
*Susam
Patatesli Soğanlı Enfes Kek Tarifi Yapılışı Merhaba arkadaşlar Hem börek kadar lezzetli hemde kek gibi yumuşacık tarifimle sizlerleyim Gelelim tarife Yumurta ve tuzu birazcık çırpıp listedeki sıraya göre bütün malzemeleri sırasıyla ekleyelim Patates ve soğanları küçük küp küp doğrayıp öyle ekleyelim Ve en son unla kabartma tozunu da ekleyip yağlanmış tepside 180º fırında yaklaşık 45 dk pişirelim Benim tepsim küçüktü ve çok güzel kabardı Tepsinin boyutuna göre ister malzemeyi çoğaltabilirsiniz isterseniz de daha ince şekilde pişirebilirsiniz Afiyet olsun ???
*3 yumurta
*1 tatlı kaşığı tuz
*1 su bardağı yoğurt
*1 çay bardağı süt
*1 su bardağı yağ
*1 çay bardağı beyaz peynir
*İsteğe göre yarım çay bardağı kaşar peynir ben kullandım
*1 tutam maydanoz
*2 orta boy patates
*1 orta boy soğan
*1 paket kabartma tozu
*2 5 su bardağı un
Üzeri için;
*Susam
Patatesli Soğanlı Enfes Kek Tarifi Yapılışı Merhaba arkadaşlar Hem börek kadar lezzetli hemde kek gibi yumuşacık tarifimle sizlerleyim Gelelim tarife Yumurta ve tuzu birazcık çırpıp listedeki sıraya göre bütün malzemeleri sırasıyla ekleyelim Patates ve soğanları küçük küp küp doğrayıp öyle ekleyelim Ve en son unla kabartma tozunu da ekleyip yağlanmış tepside 180º fırında yaklaşık 45 dk pişirelim Benim tepsim küçüktü ve çok güzel kabardı Tepsinin boyutuna göre ister malzemeyi çoğaltabilirsiniz isterseniz de daha ince şekilde pişirebilirsiniz Afiyet olsun ???