iltasyazilim
FD Üye
Patatesli Tas Kebabı Tarifi İçin Malzemeler
*Dana eti (kuş başı)
*34 adet patates (küp küp doğranmış)
*Sıvıyağ
*1 tane soğan
*1 kaşık salça
*1 yarım yemek kaşığı tuz
*Ve kaynamış su ?
Patatesli Tas Kebabı Tarifi Yapılışı Sıvıyağımızı *ilk önce tencereye döküyoruz, ardından soğanlarımızı döküp kızarana kadar 1 kaşık salça atıyoruz ,biraz karıştırıp salçayı iyice eritiyoruz, küp küp halinde doğranmış etlerimizi atıyoruz ve karıştırıyoruz, tuzumuzu ekleyip kaynamış suyu üzerine döküp karıştırdıktan sonra patateslerimizi üzerine döküyoruz ve biraz daha karıştırdıktan sonra kısık ateşle 1 saat kadar kalmasını *bekliyoruz Karabiber dökmüyorum ben etlerimizin rengini karartabildiği için bu kadar kolay bir yemek?? afiyet olsun
*Dana eti (kuş başı)
*34 adet patates (küp küp doğranmış)
*Sıvıyağ
*1 tane soğan
*1 kaşık salça
*1 yarım yemek kaşığı tuz
*Ve kaynamış su ?
Patatesli Tas Kebabı Tarifi Yapılışı Sıvıyağımızı *ilk önce tencereye döküyoruz, ardından soğanlarımızı döküp kızarana kadar 1 kaşık salça atıyoruz ,biraz karıştırıp salçayı iyice eritiyoruz, küp küp halinde doğranmış etlerimizi atıyoruz ve karıştırıyoruz, tuzumuzu ekleyip kaynamış suyu üzerine döküp karıştırdıktan sonra patateslerimizi üzerine döküyoruz ve biraz daha karıştırdıktan sonra kısık ateşle 1 saat kadar kalmasını *bekliyoruz Karabiber dökmüyorum ben etlerimizin rengini karartabildiği için bu kadar kolay bir yemek?? afiyet olsun