iltasyazilim
FD Üye
Patatesli Turşu Kavurması Tarifi İçin Malzemeler
*8 adet patates
*2 kase fasulye turşusu
*2 büyük soğan
*1 kaşık salça
*Sıvı yağ
*Tuz
*Pul biber
Patatesli Turşu Kavurması Tarifi Yapılışı Küçük bir tencereye sıvı yağı dökülür Uzun uzun kesilmiş soğanlar pembeleşinceye kadar kavrulur Salça eklenir ve iyice kavrulduktan sonra üçe bölünmüş turşular eklenir ve kavurmaya devam edilir Turşu kavurmamız hazır
Gelelim patatesli turşu kavurmasına Patatesler ikiye bölünür ve bir tencereye alınır Kendi seviyelerinden iki parmak az su eklenir Tuzu eklenir Haşlanan patateslerin kabuğu soyulur küp şeklinde doğranır ve kavrulan turşuya ilave edilir İsteğe göre pulbiber ilave edilir
AFİYET OLSUN
*8 adet patates
*2 kase fasulye turşusu
*2 büyük soğan
*1 kaşık salça
*Sıvı yağ
*Tuz
*Pul biber
Patatesli Turşu Kavurması Tarifi Yapılışı Küçük bir tencereye sıvı yağı dökülür Uzun uzun kesilmiş soğanlar pembeleşinceye kadar kavrulur Salça eklenir ve iyice kavrulduktan sonra üçe bölünmüş turşular eklenir ve kavurmaya devam edilir Turşu kavurmamız hazır
Gelelim patatesli turşu kavurmasına Patatesler ikiye bölünür ve bir tencereye alınır Kendi seviyelerinden iki parmak az su eklenir Tuzu eklenir Haşlanan patateslerin kabuğu soyulur küp şeklinde doğranır ve kavrulan turşuya ilave edilir İsteğe göre pulbiber ilave edilir
AFİYET OLSUN