Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Patch Atmıyor ?

Patch Atmıyor ?
0
257

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar pc ye format attıp oyunu tekrar indirdim kurdum ama patch atmıyor downloadknıghtonlineworldcom diye hata geliyor acaba patchlleri manuel olarakmı çekmek gerekiyor öyleysede güvenebileceğim link verirmisiniz ? şimdiden tşkler

Similar threads

arkadaşlar oyunu kurdum oyunda hata almaya başladım save dump file c:programfilesubisofthawxexe yazıyor patch kurdum hala olmadı *****ını aradım yok sonrada save game dosyasını indirdim belgelerime attım profiles bölümüne yien aynı hata intel gma950 128mb ekran 216ghz 1gbram var pc de
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Arkadaşlar oyunu indirdim 11 12 ve 13 patch indirdim 13 cracknı bulamadım hrhalde bi tane buldum indirdim ama ekran yüklenirken birden hata sesi verip oyundan atıyor acaba crackdemi sorun var Allah rızası için yardım edin
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Arkadaşlar merhaba, Rome Total War hayranıyım ben uzun süredir abimin pc nde oynarım yani ama bnm kendi pc mi ne zaman aldım oynayamaz oldum çünkü kasıyorArkadaşlar durum şöyle oyunu yükledim oyunun ilk hali güncelleme atmadım yani girdim sağlam mükemmel hiç kasma yok ama inşaat raporları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Arkadaşlar pc ye metin2 yukledim Onceden acılıyorduBilgisayara format cektikten sonra yaklaşık 10 defa yukledim,yuklendi ama auto patch yukleme sayfası acıldığında MetinbinIzpackiconepkIzmetinexe bunları yukleyemiyor ve hata cıkarıyorLutfen nedenini ve cozumunu paylaşınSaygılarımla
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
arkadaşlar benim ekran kartım VertexShaders vb özellikleri taşımıyor(geForce 2 MX 400 64MB)ben bu ekran kartıyla 1024*768 de Call of Duty 2 oynuyorum(çok fazla sis olduğu zaman hatırı sayılır bi kaslıma oluyor) ve gelelim asıl konuya ben Serious Sam 2 yi kurdum PC ye ve ekran kartım oyunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt