iltasyazilim
FD Üye
Patlayan Kavun Çekirdekleri Tarifi İçin Malzemeler
*Kavun çekirdeği
*1 çay kaşığı tuz
*2 yemek kaşığı sıvı yağ
Patlayan Kavun Çekirdekleri Tarifi Yapılışı
Kavun çekirdeklerini iyice yıkayıp süzgeçten geçiriyoruz ,tavaya sıvı yağımızı süzdüğümüz kavun çekirdeklerini ve tuzu ekleyip orta ateşte ara ara karıştırarak kavuruyoruz ,çekirdekler patlayacaktır ve çıtır çıtır olcaklardır *Çekirdekler patladıktan sonra kaseye konup soğumaya bırakılır ,soğuduktan sonra yiyebilirsiniz bu tarifi denedikten sonra emin olun bir daha kavun çekirdeklerini atmayacaksınız Denemeye değer
*Kavun çekirdeği
*1 çay kaşığı tuz
*2 yemek kaşığı sıvı yağ
Patlayan Kavun Çekirdekleri Tarifi Yapılışı
Kavun çekirdeklerini iyice yıkayıp süzgeçten geçiriyoruz ,tavaya sıvı yağımızı süzdüğümüz kavun çekirdeklerini ve tuzu ekleyip orta ateşte ara ara karıştırarak kavuruyoruz ,çekirdekler patlayacaktır ve çıtır çıtır olcaklardır *Çekirdekler patladıktan sonra kaseye konup soğumaya bırakılır ,soğuduktan sonra yiyebilirsiniz bu tarifi denedikten sonra emin olun bir daha kavun çekirdeklerini atmayacaksınız Denemeye değer