Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Patlıcan Balığı (Kızartma)

Patlıcan Balığı (Kızartma)
0
128

nicebayan

FD Üye
Katılım
Ara 24, 2016
Mesajlar
94,678
Etkileşim
2
Puan
38
Yaş
36
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Patlıcan Balığı (Kızartma) Tarifi İçin Malzemeler

*2 patlıcan
*Kızartmak için istikrarsız yağ
*2 yemek kaşığı darı unu
*2 yemek kaşığı galeta unu
*Tuz
*1 nehir kaşığı şeker

Patlıcan Balığı (Kızartma) Tarifi Yapılışı Patlıcanlar alacalı soyulur
Tuzlu suya koyup azıcık acısı çıksın diye bekletilir
Her patlıcan önce ortadan 2 ye bölünür her parça dörde bölünür yani her patlıcandan 8 parça çıkar
Tencereye su konur ve kaynatılır
Kaynayan suya patlıcanları atın 15 dakika kadar haşlayın (Yumuşasın yani)
Haşlanan patlıcanları süzün beklesin
Tavaya akıcı yağı koyun kızdırın
Tabağa tuzu galeta ununu mısır ununu şekeri katın harmanlayın
Her patlıcan parçasını bu karışıma ayrıntılarıyla bulayın ve kavgalı yağa atın her yönünü iyice kızartın
Benimkinin dışı çıtır içi lokum gibi oldu çok beğendim Sağlık Durumu olsun
 
858,496Konular
982,341Mesajlar
30,209Kullanıcılar
bambooSon üye
Üst Alt