Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Patlıcan Kurutulması Kışlık

Patlıcan Kurutulması Kışlık
0
95

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Patlıcan Kurutulması Kışlık Tarifi İçin Malzemeler

*10 kg patlıcan

Patlıcan Kurutulması Kışlık Tarifi Yapılışı
Merhaba kışın dolma yerine getirmek için kış hazırlığını evde kendim yapmaya çalışıyorum ve buda onlardan biri patlıcan kurusu pazardan aldığım köy patlıcanları başını kesip üst kabuğunu soyup ince şekilde boyuna kesip kurutuyorum Beze serilir ama ben bu şekilde yani mandallayıp kurutuyorum Sizde deneyin Afiyetle

Similar threads

Patlıcan Kurutuyorum Tarifi İçin Malzemeler *3 kg patlıcan Patlıcan Kurutuyorum Tarifi Yapılışı Patlıcanları soydum uzun uzun kestim ,güneşe koydum, 3 günde kurudu ,ben bunları kışın haşlayıp dolma yapıyorum, çok lezzetli oluyor
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Kışlık Patlıcan Kurutması Tarifi İçin Malzemeler *40 tane patlıcan Kışlık Patlıcan Kurutması Tarifi Yapılışı Patlıcanları ince bir şekilde oyun İpe dizin kuruyana kadar güneşe asın kuruduktan sonra bir poşete koyun kaldırın Kışın kaynatıp doldurun Her şehirde güzel kurumuyor nem oranı düşük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Kışlık Dolmalık Biber Ve Patlıcan Tarifi İçin Malzemeler *Dilediğiniz dek dolmalık biber ve patlıcan *Oyacak *Buzdolabı poşeti Kışlık Dolmalık Biber Ve Patlıcan Tarifi Yapılışı Patlıcanların önce başlarını kesip içini adilane oyuyoruz ,sonradan suda bekletiyoruz Biberlerimizin de başını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Kışlık Dolmalık Patlıcan Kurutması Tarifi İçin Malzemeler *5 kilo minik Antep patlıcanı (isteğe göre miktar değişir) *iğne – iplik Kışlık Dolmalık Patlıcan Kurutması Tarifi Yapılışı Minik tek başlı antep patlıcanı pazardan veya el arabalarından satın alınır, bizim antebin dolmaları çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Kışlık Patlıcan Kurutma Tarifi İçin Malzemeler *7 8 kilo patlican( renkli köy patlicani ) Kışlık Patlıcan Kurutma Tarifi Yapılışı Kisin hazırligi yaz’dan olurmus Herseyi zamaninda hazırlamak en guzeli simdi zaman iken patlicanlarimizi hazırlayalım Patlicanlari yikayip ayikladiktan sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,496Konular
981,670Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt