Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Patlıncanlı Etli Pilav

Patlıncanlı Etli Pilav

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Patlıncanlı Etli Pilav Tarifi İçin Malzemeler

*4 uzun patlıcan
*600 gr kuşbaşı
*2 orta boy patates
*2 orta boy domates
*25 su bardağı pirinç
*Tuz
*Karabiber

Patlıncanlı Etli Pilav Tarifi Yapılışı Öncelilkle çok beğeniceğiniz bir tarif özel yemeklerde canınızın istedi bir yemek olacak afiyet olsun şimdiden
ilk olarak kus başını yumuşayana kadar haşlayın İri olmasın kuş başılarınız büyükse ortadan kesin Ben düdüklüde 2030 dk pişiriyorum Etlerimiz pişerken patlıcanları ince uzunlamasına kesip kızartıyorum Yağını havlu kağıtla çektiriyorum Sonra derin yüksek boy tencerenizde önce patatesleri yuvarlak kesiyorum Tencereye diziyorum Sonra etleri koyuyorum Sonra domatesleri sonra patlıcanları kenarlara diziyorum Dizilen patlıcanların ortasına pirinçleri koyuyorum Tuzunu karabiberi ekliyorum Dışarda kalan patlıcanları pirinçlerin üzerine kapatıyorum Haşlanana etin suyunu pilava döküyorum Suyun miktarı kullandığınız pirincin çektiği kadar dökün Ben 2 buçuk bardak suya 3 buçuk bardak koyuyorum Orta ateşte pirinçler pişip tenceredeki suyu çektiriyoruz En az yarım saat dinledirip pilavı tencereden büyük tabağa koyun Yavaşca ters çevirin pasta gibi çıkacaktır Afiyet olsun
 
858,498Konular
982,054Mesajlar
30,041Kullanıcılar
feneraySon üye
Üst Alt